Actualitate

Actorul care locuiește gard în gard cu Palatul Cotroceni

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și totodată se spune despre acesta că ar fi și cel mai bogat actor de la noi.casa arsinel

Este vorba despre Alexandru Arșinel care a devenit subiect de discuție după ce s-a aflat că acesta cîștigă lunar aproximativ 30.000 de lei. Totodată, se spune despre acesta că ar fi și unul dintre ei mai bogați actori de la joi.
Alexandru Arșinel are venituri lunare de aproximativ 30.000 de lei pe lună din poziția de bugetar (Arșinel este actor, director de teatru și pensionar). Acesta a investit foarte mulți bani în casele pe care le are: un apartament în București și case de vacanță la mare, munte, în Dambovița și în Suceava.

Apartamentul din Capitală este unul aparte pentru că este mai mult o vilă. Locuința a fost dobândită în urmă cu 20 de ani și are nu mai putin de 225 mp. Acesta este poziționat gard în gard cu Palatul Cotroceni și are vedere fix în curtea președintelui României, Klaus Iohannis.
Acesta a fost cumparat in 1996 cu legea 42. Această lege acordă mai multe facilități participanților la Revoluția Română (servicii medicale, transport gratuit, acordarea unor subventii la creditele bancare, precum si posibilitatea de a inchiria sau cumpara la preturi mai mici imobile, terenuri sau spatii comerciale).

Alexandru Arsinel se bucura de statutul de revolutionar inca din primii ani de dupa caderea comunismului, cu toate ca sunt multi care ii contesta meritele, mai ales ca a a fost secretar de partid. In prezent, Arsinel are doua pensii de pe urma faptului ca are certificat de revolutionar – una pe legea 341 (Legea Recunostintei) de 1.100 de lei pe luna si alta dobandita recent, pentru merite deosebite, care poate ajunge si la 4.000 de lei.