Life

Acestea sunt motivele pentru care nu îţi găseşti un partener

Vrei sa ai un partener si te miri că trece timpul pe langă tine, iar persoana iubita nu mai apare. Motivele ar putea fi multe, dar de cele mai multe ori, tu esti singura vinovată pentru ca ti-ai impus anumite lucruri, sau esti obisnuita sa afcei anumite lucruri. Iata ce poti schimba in viata ata astfel incat sa-ti gasesti foarte repede un partener.

Dezvalui prea multe lucruri despre tine, inca de la inceput
Pastreaza un pic misterul. Nu-i da pe tava toate informatiile, mai ales daca ai si unele negative. Nu trebuie sa ii spui istoricul tau medical de la primele intalniri sau numarul de parteneri sexuali. Chiar daca iti place sa vorbesti despre tine, lasa-l si pe el sa-si spuna povestea.

Nu ai nicio pasiune sau un hobby
Atunci cand iesi la o intalnire cu un barbat, trebuie sa ii faci o impresie buna, sa ii vorbesti despre tine si pasiunile tale. Daca viata ta inseamna doar mers la birou si venit acasa, s-ar putea sa i se para ca esti plictisitoare. Si oricum, implica-te in ceva pentru binele tau. Poti cunoaste oameni interesanti si chiar un potential partener. Este important sa ai o viata sociala. Fie ca e vorba de yoga, fitness, cursuri de gatit, mers la pisicina – important este sa faci ceva care sa iti placa.

Esti o persoana dificila si capricioasa
Poate ca nu iti dai mereu seama de acest aspect, insa caracterul dificil iti poate strica multe relatii. Incearca sa iti sustii punctele de vedere fara sa fii agresiva. Daca nu iti convine ceva, da o explicatie logica in loc sa faci scandal. Incearca sa nu scoti mereu in evidenta partea negativa a lucrurilor.

Esti obsedata de Facebook / Instagram/ Twitter
Chiar nu poti lasa telefonul din mana? Chiar trebuie sa dai Check-in oriunde te afli? Chiar trebuie sa il tag-uiesti si pe el? Chiar trebuie sa il rogi sa iti faca o poza pe care sa o postezi chiar atunci? Chiar trebuie sa va faceti un selfie impreuna?

Esti complexata
Cu totii avem motive sa ne simtim nesiguri, insa asta nu trebuie sa ne impiedice sa avem relatii amoroase. Nu trebuie sa ai corpul unui model Victoria’s Secret pentru ca un barbat sa se simta atras de tine.

Esti prea disponibila
Barbatilor le place sa faca pe cuceritorii. Lasa-l sa te seduca, insa nu ceda din prima. Nu o sa ii placa daca te va avea din prima. Nu te grabi sa ii raspunzi in secunda 2 la mesajul pe care ti l-a trimis. Nu il bombarda cu telefoane.

blank
blank