Life

Acestea sunt cele mai geloase 5 zodii din horoscop

Vrei sa stii cat de gelos poate fi partenerul tau? Citeste in continuare. Astrologii au alcatuit un top 5 al celor mai geloase zodii. Se afla printre ele?

Locul 1: Scorpion

Scorpionii au o personalitate puternica si sunt foarte gelosi. Persoane inteligente si totodata cu iz arogant, scorpionii nu suporta potentialii rivali. Chiar daca simt ca sunt mai buni decat “adversarii”, tot iau foc.

Locul 2: Pesti

Pestii sunt oameni tacuti, linistiti si prietenosi. Iti zambesc de fiecare data cand te intalnesc, insa in interiorul lor se afla o mentalitate agresiva si foarte geloasa. Nu “lupta” deschis, ci cauta puncte slabe unde sa loveasca prin surprindere.

Loc 3: Taur

Taurii sunt foarte gelosi. Nu suporta gandul ca altcineva ar putea fi mai buni decat ei si pot sa isi piarda intaietatea.

Loc 4: Rac

Racii sunt persoane foarte sensibile, iar gelozia lor apare atunci cand simt ca nu mai primesc atentia pe care cred ca o merita. Ei isi apara cu tarie “teritoriul” si nu ii lasa pe altii sa obtina ce considera al lor.

Loc 5: Fecioara

Fecioarele sunt observatori fini. Si pe cat sunt de atenti, pe atat sunt de gelosi. Nu suporta competitia si intra in defensiva, chiar daca nu o arata in fata celorlalti. Cu toate acestea, au puterea de a lupta pentru a apara ce e al lor.

blank
blank