Life

Acana Regional

Cu totii ne iubim animalele de companie insa nu ne putem numi cu adevarat niste stapani iubitori daca nu avem grija si de sanatatea cainelui sau pisicii noastre. Un stil de viata sanatos al cainelui nostru inseamna exercitiu, inseamna sa ii facem controale medicale dupa o anumita perioada de timp, medicina alternativa (precum periatul sau igiena dentara). Multe persoane fac un efort si asigura toate aceste conditii cainilor lor insa in acelasi timp neglijeaza poate cel mai important lucru la un caine, si anume alimentatia. O nutritie potrivita si sanatoasa inseamna un animal de companie fericit si plin de viata.

acana_pacifica_dog2856Sigur ca animalul nostru de companie poate parea fericit cand ii dam sa manance alimentele pe care le consumam si noi, insa facem o greseala foarte mare. In special mancarea gatita poate fi foarte daunatoare pentru alimentatia catelului nostru. Asadar, merita o mica investitie in plus, pentru a cumpara o mancare pentru caini. Cainele nostru are nevoie de echilibrul perfect intre carne, legume, fructe si cereale pentru a avea garantia ca este sanatos. Aceasta mancare pentru caini este foarte bogata in proteine si contine si cantitatea potrivita de fructe si legume pentru ca animalul tau de companie sa aiba un organism sanatos. Carnea de peste din Acana Regional va fi delicioasa pentru cainele nostru iar mancarea este una foarte usor de digerat. Exista si fructe si legume in proportie de aproximativ 40% care asigura necesarul de vitamine necesare pentru sanatatea cainilor.

De asemenea aceasta nu are in compozitia sa cereale pentru a elimina carbohidratii din dieta animalului nostru de companie, astfel ca nu va avea probleme legate de dieta sau de greutate. Acana Regional este destinata oricarui caine, indiferent de rasa, marime sau varsta asa ca puteti fi siguri ca animalul dumneavoastra de companie va adora aceasta mancare. Achizitionati aceasta mancare si cainele vostru va avea o dieta perfect sanatoasa, el va fi mai fericit si mai plin de viata. Un caine fericit face si un stapan fericit.

blank
blank