Life

A devenit mama la numai 5 ani!

SOCANT! A devenit mama la numai 5 ani!

blank

In 1939, cazul unei copile de numai 5 ani dintr-un mic sat din Peru a socat o lume intreaga: a devenit mama! In ciuda faptului ca fetita nu avea corpul inca format pentru a putea tine o sarcina, Lina Medina a adus pe lume prin cezariana un baietel perfect sanatos, de 2,7 kilograme.

Lina nu a fost ca orice fata normala de 5 ani, aceasta maturizandu-se fizic de la o varsta extrem de frageda, avand prima ei menstruatie la numai 8 luni. Nimeni nu a stiut de sarcina pana cand parintii ei au dus-o la doctor crezand ca dimensiunile enorme ale burtii ar putea fi o tumoare. Medicii au ramas socati ca micuta fata este gravida. Dupa mai multe investigatii medicale s-a stability ca Lina a ramas insarcinata din cauza pubertatii precoce. Doctorul Gerardo Lazada s-a confruntat cu acest caz exceptional, ajutand-o pe micuta Lina sa-i dea nastere fiului sau prin cezariana, acesta fiind sanatos, cu greutatea de 2,7 kilograme.

Dar cine este tatal copilului?

Identitatea tatalui copilului, nascut dintr-un alt copil de 5 ani, a ramas si pana astazi necunoscuta. Politia a anchetat cazul la vremea aceea, suspectii fiind tatal si fratele fetei, cel din urma fiind bolnav psihic. Desi tatal a fost retinut de politie fiind principalul suspect, a fost eliberat in scurt timp din lipsa de probe. Au existat si marturii ca in satele din muntii Anzi indienii iau parte la ceremonii in care orgiile si violul nu erau ceva neobisnuit, fiind o posibilitate ca tatal copilului sa nu il stie nici Lina.

Putea sa devina bogata!

Povestea fetitei a fost facuta cunoscuta peste tot in lume, aceasta ajungand si la urechile unor regizori americani, care au aratat un interes imens fata de cazul Linei. Acestia au vrut sa-i ofere fetei si familiei sale o suma de 5.000 de dolari pentru a o filma pe micuta gravida, fiind la acea vreme o suma imensa pentru familia modesta dintr-un din Peru. Familia ei a refuzat insa oferta, singurul care a filmat-o vreodata fiind doctorul Gerardo Lazada, in scopul investigatiilor medicale. Acest film s-a pierdut insa intr-o calatorie, cand Lazada venea in vizita la familia fetei.

Maria Marinescu

blank