Life

7 motive să adopți un Beagle

Un animal de companie reprezintă un motiv de bucurie în orice casă, mai ales în această perioadă grea prin care trecem.

Un câine ne oferă întotdeauna dragoste necondiționată și nu ne trădează niciodată. Dacă vrei să adopți un câine și nu știi ce rasă să alegi, îți vom oferi 7 motive pentru care merită să-ți iei un Beagle.

Beagle-ul este un companion minunat

Desigur, toți sunt, dar câinele Beagle este unul dintre cei mai buni companioni pe care îi putem avea. Este prietenos și foarte drăgălaș, ceea ce te va determina să petreci cât mai mult timp cu el.

Afectuos cu alți câini

Beagle-ul este un câine extrem de prietenos. Dacă decizi să-ți iei mai mulți câini, nu trebuie să-ți faci probleme, fiindcă se va înțelege bine cu ei.

Faptul că se înțelege cu ceilalți spune multe despre personalitatea lui. Prin urmare, te vei bucura mult de alegerea făcută. Beagle-ul este foarte sociabil și îi place să fie înconjurat de multe alte animale. Îți va face plăcere să-l vezi jucându-se cu ele.

Îți va proteja casa ca nimeni altcineva

Deși este foarte prietenos și blând, Beagle-ul îți va apăra foarte bine casa. Având în vedere că pe timpuri, această rasa era folosită la vânătoare, este mereu în alertă. Prin urmare, dacă îți iei un Beagle nu trebuie să-ți faci griji în privința siguranței casei. Câinele tău te va avertiza dacă ceva i se va părea suspect sau dacă va auzi un zgomot ciudat.

Beagle-ul este o companie minunată și pentru copii

Am menționat mai sus că este o companie minunată. Ei bine, trebuie remarcat faptul că se comportă extraordinar cu cei mici. Așa că, dacă ai copii ia-ți un Beagle și vei constata imediat că va deveni prietenul lor cel mai bun.

După cum bine știm, animalele de companie pot ajuta copiii să socializeze cu ușurință de la o vârstă fragedă și îi învață să le respecte și să le iubească.

Beagle-ul are un simț al mirosului foarte dezvoltat

Dacă ai pierdut ceva și nu îl poți găsi, Beagle-ul va găsi imediat obiectul pierdut. Fiindcă are un simț al mirosului foarte dezvoltat, poate găsi imediat ceea ce îl pui să caute.

Cu toate acestea, atunci când vrei să ascunzi ceva de mâncare, fii sigur că va ști unde să o găsească. Pentru că este un bun vânător își va folosi imediat nasul și va găsi orice lucru oricât de bine îl vei ascunde.

Un Beagle este potrivit în orice casă

Acest lucru se datorează faptului că este de talie medie. Înainte de a adopta un animal de companie, cu toții ne gândim adesea la spațiul de care dispunem. Dacă locuiești într-un apartament, alegerea unui câine de talie mare s-ar putea să nu fie o idee bună.

Dacă alegi un Beagle spațiul nu va fi o problemă. Având în vedere că este de dimensiune medie, este un câine potrivit atât pentru traiul într-o casă, cât și într-un apartament. Nu va ocupa prea mult spațiu și îți va plăcea să îl ai mereu aproape.

Beagle-ul adoră apa

Beagle-ul este unul dintre acei câini care se distrează grozav în apă. Așa că, știind deja acest lucru, cu siguranță o să-ți placă puțin mai mult. Dacă ești unul dintre cei care nu pot trăi departe de mare, atunci vei avea deja un partener de distracție pe cinste.

Desigur, vara va trebui să găsești o plajă care să permită accesul cu animalele de companie. Trebuie să știi că fiind agil, înoată foarte bine. Ia-ți un Beagle și convinge-te singur.

Și, dacă îți plac și pisicile, poți să-ți alegi un pui de pisica din rasa Ragdoll. Pisicile ce aparțin acestei rase sunt docile și inteligente.

De îndată ce îți vei lua un animal de companie vei constata că atmosfera în casă va deveni mult mai frumoasă. Succes în alegerea prietenului necuvântător ideal!