Life

7 lucruri socante despre VAGINUL tau!

Iată câteva lucruri pe care probabil nu le ştiai despre organul de reproducere feminin…

 

blank

 

Provine din limba latina

Romanii au fost candizi cand au gasit denumirea aparatului sexual femeiesc. Cuvantul vagin provine din limba latina, „vagina”, care inseamna teaca – acel obiect in care se tine sabia.

 

 

Speculul

Speculul este acel instrument pe care medicul ginecolog il foloseste in timpul controlului medical – este cel folosit la largirea cavitatii, pentru a se uita in vaginul tau. Instrumentul, insa, nu a fost descoperit recent, ci este folosit inca din secolul al XII-lea i.H..

 

 

Lungimea

Un vagin poate avea in medie o lungime – sau mai bine spus, o adancime – intre sapte si zece centimetri, dar se poate mari cu pana la 200% din lungimea sa.

 

 

Mit sau adevar: Ejacularea feminina

Orgasm versus ejaculare

Femeile ajung mai greu la orgasm decat barbatii, insa in timpul unei partide de sex pot ajunge la climax de mai multe ori. Pentru un barbat, odata ce ejaculeaza, jocul se termina. Totusi, orgasmul nu este acelaşi lucru cu ejacularea feminina, iar un studiu recent arata ca o femeie poate ejacula la 15-30 de minute dupa ce a avut orgasm.

 

 

Lubrifiantul

Atunci cand este excitat, vaginul unei femei se lubrifiaza in mod natural. Iar lichidul care umezeste organul sexual feminin conţine substante care se gasesc si in ficatul de rechin, potrivit site-ului.

 

 

Prolapsul

Este un lucru inspaimantator, dar adevarat. Uterul poate… cadea. Prolapsul uterin inseamna ca uterul cade din suportul sau anatomic normal sau aluneca din sustinerea sa, cand ligamentele care leaga uterul de peretele pelvin slabesc foarte mult. Uneori prolapsul poate fi atat de puternic incat uterul ajunge in vagin

blank