Life

6 trucuri pentru a simţi mai multă plăcere când îi oferi un blow job

Gura caldă, limba şi buzele tale îi pot aduce partenerului tău senzaţii orgasmatice. Însă, doar gândul că pentru tine nu este la fel de plăcut să-i oferi această desfătare îi va diminua plăcerea. Cele mai multe femei refuză această experienţă din motive care ţin de igienă, de gust sau din lipsă de experienţă. Însă toate aceste probleme au soluţii. Iată câteva trucuri care vor face această experienţă mai plăcută pentru tine. 
167674l-640x0-w-49cd0895
Nu uita: tu deţii controlul!
Să deţii controlul asupra plăcerii celuilalt poate fi un sentiment excitant. Îi poţi oferi senzaţii orgasmatice, foarte intense. Poţi face din sexul oral o metodă de tachinare, preludiu sau un act sexual complet, este decizia ta. 
 
Experienţa nu contează!
Doar căldura şi umezeala oferită de gura ta îi vor oferi senzaţii incredibile. Nu trebuie să fii expertă pentru a-l conduce spre orgasm. Însă trebuie să ţii cont de acest sfat important: în timpul actului, iubitul tău nu trebuie să-ţi simtă dinţii pe penis. Aşa că ascunde-i bine sub buze şi mişcă-te natural. Fii atentă la reacţiile lui şi oferă-i exact ce vrea. 
 
Ignoră tehnicile din filmele pentru adulţi!
În filmele erotice, mişcările pot fi exagerate. Creează-ţi propria tehnică, astfel încât să fie plăcută pentru amândoi. Poţi începe cu săruturi senzuale şi poţi continua tachinându-i capul penisului cu limba. Apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte. O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat.
Ai obosit? Foloseşte-ţi mâinile
Acelaşi mişcări pot diminua plăcerea şi pot duce la dureri ale mandibulei. Din acest motiv, ai nevoie de pauze şi de diversificarea mişcărilor.  Când simţi că ai obosit, foloseşte-te de mâini pentru a-l stimula.
 
Alege o poziţie în care tu stai dedesubt
Aşază-te pe pat cu faţa în sus şi capul la marginea patului, lăsat uşor pe spate. Iubitul tău va sta deasupra ta. El este cel care se mişcă şi controlează profunzimea penetrării. Roagă-l să nu se avânte prea tare şi dă-i de înţeles care-ţi sunt limitele, plasând mâinile strategic pe fesele lui. În această poziţie vei scăpa şi de senzaţia de vomă. 
 
Ce faci când ajunge la orgasm?
Cei mai mulţi bărbaţi vor să te vadă că înghiţi şi că îţi place. Dacă totuşi nu eşti dispusă să finalizezi astfel partida de sex oral, scuipă discret într-un şerveţel de hârtie. Ejacularea pe sâni sau pe faţă poate fi o altă experienţă extrem de excitantă pentru partener, mai ales dacă te aude cum gemi în timp ce ajunge la orgasm.