Life

6 provocari erotice care fac sexul inedit

Provocarile erotice n-ar trebui sa lipseasca din viata sexuala a niciunui cuplu. Ele sunt sarea si piperul relatiei intime dintre voi, asa ca nu te sfii sa le incerci. Iata 6 provocari erotice cu ajutorul carora poti sa-ti faci viata intima si mai incitanta. 
img_1352331_thumbs_600x400_1351281
1. Şopteste-i vorbe dulci
Seara, cand sunteti in pat, sopteste-i la ureche vorbe dulci cu tenta erotica, iar apoi saruta-l pe ureche, pe gat si mangaie-l tandru. Roaga-ti iubitul sa-ti spuna si el care sunt fanteziile lui, iar apoi poate le puneti si in aplicare.
 
2. Atingere pe nevazute
Leaga-ti partenerul la ochi cu o esarfa si atinge-l cu o parte a corpului tau : buze, degete, varful nasului, etc. Jocul presupune ca el sa ghiceasca cu ce parte l-ai atins. Daca nu reuseste din prima, mai atinge-l o data sau da-i cateva indicii. Dupa ce ghiceste, castiga dreptul de a-i indeplini o dorinta sexuala.
 
3. Adevar sau provocare
Fa din cunoscutul joc “Adevar sau provocare”un moment intens, in urma caruia sa iasa scantei. Modificati putin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie sa se gandeasca la 4-5 provocari fierbinti pe care sa le scrieti pe cate un biletel si apoi adaugati-le intr-un bol. Ori de cate ori unul dintre voi alege provocare, extrage un biletel si face ce scrie in el.
 
4. Gesturi indraznete in public
Cand iesiti cu prietenii intr-un bar sau restaurant, atinge-ti iubitul usor cu picioarele pe sub masa, zambeste-i seducator, cocheteaza cu el din priviri, fara ca ceilalti sa observe gesturile tale. Jocul vostru erotic poate continua in baia localului in care va aflati…
 
5. Preludiu la rece
Daca va plac senzatiile tari, atunci ar trebui sa incercati un preludiu, in bucatarie, dar nu oriunde, ci in fata frigiderului deschis. Saruturile pasionale, atingerile senzuale invaluite de aerul rece va vor da o senzatie unica, de neuitat.
 
6. Danseaza-i provocator
Imbraca-te intr-o lenjerie intima extrem de provocatoare, da drumul la muzica si danseaza lasciv in fata partenerului tau. Pentru ca dansul sa fie si mai interesant, atinge-ti iubitul din cand in cand, saruta-l si renunta treptat la piesele vestimentare.