Life, Stiri, Ultima Ora

5 zone erogene ale bărbaţilor pe care nu le ştiai

Crezi că îl cunoşti mai bine decât te cunoşti pe tine? Ştii exact care sunt punctele sensibile, care îl duc rapid spre orgasm? Ei bine, este posibil să nu le cunoşti pe toate. Sexologii susţin că bărbaţii au la fel de multe puncte erogene ca şi femeile. Adică multe! Iată câteva dintre punctele erogene cărora trebuie să le acorzi mai multă atenţie data viitoare când ajungi în pat cu iubitul.

154985l-581x0-w-a6232f64

Scobitura genunchiului
Nu doar ţie îţi place să fii atinsă şi sărutată în cele mai ascunse locuri ale trupului tău. Şi iubitul tău răspunde la atingeri senzuale în zone poziţionate nu tocmai la îndemână. Dacă îl vei săruta în scobitura genunchiului, vei observa reacţii de plăcere din partea lui. Motivul? Pielea este fină şi foarte sensibilă în această zonă.

De la buric în jos
Prabil ştii deja zona aceasta. Însă, dacă în preludiu, obişnuieşti să te grăbeşti spre principalul punct de atracţie, greşeşti. Înainte de sex oral, poposeşte puţin cu săruturile şi pe abdomenul lui pentru a face aşteptarea mai incitantă. Poţi fii sigură că nu se va supăra.

Creierul
Da, ai citit bine. Bărbaţii sunt atraşi de femeile deştepte care ştiu să-i stimuleze. Aşa că nu ezita să-l tachinezi cu şoapte dulci. Joacă-te puţin cu mintea lui şi dă-i de înţeles ce clipe minunate îl aşteaptă alături de tine.

Pleoapele
Iubitul tău este înzestrat cu pleope lungi, negre, care te-au cucerit la prima vedere? Surprinde-l cu săruturi calde şi delicate sau respiră-i aer călduţ pe pleope atunci când se aşteaptă cel mai puţin. Va înnebuni de plăcere şi îţi va răspunde cu săruturi pasionale.

Fruntea
Nu săruturi părinteşti care să-l adoarmă, ci oferă-i atingeri senzuale cu buzele şi limba, în timp ce te unduieşti uşor lângă trupul lui. Vei fi surprinsă de reacţiile lui.