Life

5 pozitii care fac sexul sa dureze mai mult!

Iti doresti ca iubitul tau sa reziste mai mult in pat? Poti obtine tot ceea ce vrei schimband pozitia.

5 pozitii care fac sexul sa dureze mai mult
 
Mai jos gasesti cateva trucuri prin care sa il faci sa reziste mai mult, doar prin pozitia pe care o adoptati

1. Calareata

Pozitiile in care el sta intins pe spate, iar tu te misti sunt perfecte pentru intarzierea orgasmului. Astfel, el poate avea control asupra ejacularii si te vei bucura si tu de o partida mai lunga.

2. Misionarul altfel
Misionarul este una dintre pozitiile sexuale cele mai adoptate dar si care favorizeaza o ejaculare precoce asa ca schimb-o avand grija ca el sa stea in genunchi si tu pe spate si in felul acesta energia sexuala se va raspandi si va intarzia orgasmul lui.
3. Pozitiile sexuale in picioare

Orice pozitie verticala, care imprastie fluxul sangvin in corp si amana intenificarea energiei sexuale care duce grabnic la orgasm. Daca vrei o partida mai lunga, alege o pozitie care presupune sa stati in picioare. Pana la urma..iesiti si putin din rutina!

4. Lingurita

cu spatele la el si pune-l sa te ia in brate. Aceasta pozitie este ideala pentru intarzierea orgasmului pentru ca barbatul poate controla ritmul si se poate abtine mult mai usor. Cere-i sa se minste incet, sa nu grabeasca ritmul, pentru a se excita cat mai greu.

5. Pozitia fata in fata

Aceasta pozitie va permite nu doar intimitate si romantism, dar intarzie si orgasmul pentru ca amana excitatia sexuala prea intensa.

La fel de important este sa incercati sexul sub apa pentru ca apa desensibilizeaza penisul si va puteti bucura de partide mai lungi!