Life

5 lucruri importante pe care trebuie sa i le comunici unui wedding planner

Procesul de organizare al unei nunti implica foarte multe lucruri – tocmai de aceea, un wedding planner profesionist chiar poate lua un maxim de 8-10 nunti pe an. Organizarea nu este, cum se asteapta unii, un lucru simplu.

Totodata, lucrurile nu sunt simple nici atunci cand colaborezi cu un planner de tipul mentionat. Chiar daca acesta sau echipa acestuia se va ocupa de majoritatea lucrurilor aferente celei mai importante zile din viata ta, tu tot vei avea anumite responsabilitati.

Astfel, iata 5 lucruri importante pe care trebuie sa i le comunici organizatorului nuntii tale!

wedding planner

Cine se va ocupa de machiajul si coafura domnisoarelor de onoare?

In cazul in care ai promis domnisoarelor tale de onoare ca le vei asigura coafura si machiajul in ziua nuntii, un wedding planner ar trebui sa stie de acest lucru. Pentru a garanta faptul ca toate elementele esentiale ale unei nunti vor fi gata la timpul potrivit, un planner trebui sa se asigure ca nimic si nimeni nu este lasat pe dinafara.

Care sunt planurile pentru mic dejun si pranz in saptamana cea mare?

Probabil ai auzit de vreo cateva mirese care nu au reusit sa manance la timp inainte de ziua nuntii si au fost prinse lesinand pe drumul spre altar. Daca vrei sa eviti acest lucru, ar trebui sa te consulti cu wedding planner-ul tau in privinta planului pentru mic dejun si pranz, plan care ar trebui sa acopere toata saptamana dinaintea nuntii.

Chiar daca un pranz poate insemna o simpla livrare la domiciliu de mancare chinezeasca, trebuie sa te asiguri ca aceasta este programata si ca vei manca la timp.

Cine va fi langa tine in dimineata din ziua nuntii?

Personajele aditionale, dupa cum s-ar spune, pot afecta drastic planul realizat de un wedding planner, mai ales daca acest plan implica pregatirea celor doi miri. Astfel, ar fi bine sa nu apara verisori intarziati in dimineata din ziua nuntii care sa te faca sa nu te mai incadrezi planului realizat de planner.

Organizatorul trebuie sa stie cu exactitate cine va fi langa tine in ziua cea mare.

Cum se vor realiza pozele din ziua nuntii?

Fiecare mireasa are diferite asteptari si dorinte de la pozele din ziua nuntii. De altfel, acestea sunt pozele la care se va uita peste ani si ani – deci totul trebuie sa fie perfect.

Contrar asteptarilor, un wedding planner trebuie sa stie cat de multe informatii cu putinta si despre acest aspect. Mai exact, trebuie sa ii spui – cum vrei pozele, ce tipuri de poze vrei, cu cine vrei sa faci mai multe poze, unde anume si asa mai departe.

Informatii privind alergii la mancaruri si posibile diete

Nici nu stii cum lasi un invitat cu stomacul gol, din simplul fapt ca ai uitat de anumite alergii sau diete. In timp ce unele cupluri nu iau acest lucru in serios, este de la sine inteles ca ar trebui sa satisfaci si invitatii vegani, vegetarieni, sau pe cei la dieta. Este de datoria ta si a unui wedding planner sa va ocupati de acest lucru corespunzator.

Poti aduna aceste informatii personal – este recomandat – sau poti lasa sarcina pe umerii planner-ului, dupa caz.

Daca esti in cautarea unui organizator de nunti care deja stie de toate aspectele mentionate, facand astfel comunicarea mult mai usoara (mai ales pentru tine), apeleaza acum la DuetLuxe – agentia boutique care iti poate oferi nunta VIP la care ai visat dintotdeauna!