Fericirea nu este ceva gata făcut. Ea vine din propriile tale acțiuni (Dalai Lama). Îți dorești să o faci fericită pe femeia iubită? Iată ce trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivul în scurt timp.

  1. Dă dovadă de entuziasm

“Ne întâlnim mâine la cină?” Confruntat cu o astfel de întrebare pusă de jumătatea ta, ai două modalități:

  • să nu-ți dorești foarte mult să faci acest lucru sau
  • să fii încântat de propunere, afirmând că ți-ar plăcea foarte mult.

Desigur, nu trebuie să minți sau să te prefaci, ci să răspunzi sincer la propunerea care ți-a fost făcută. Dacă nu ești capabil să-ți faci partenera să înțeleagă că te simți bine cu ea, indiferent ce simți în adâncul sufletului, există o problemă.

  1. Fii un gentleman

Spontaneitatea și sinceritatea sunt două virtuți importante ale omului contemporan. Cavalerismul pare a fi un lucru din trecut. Însă, dimpotrivă, este întotdeauna bine să dai dovadă o anumită curtoazie și politețe și să tratezi femeia de lângă tine ca o doamnă și nu ca un simplu obiect al dorinței.

  1. Rezolvă sarcinile zilnice fără să ți se ceară asta

Împărțirea sarcinilor zilnice plictisitoare este unul dintre cele mai critice puncte de coexistență a oricărui cuplu. Deși puțini bărbați se bucură de ele, trebuie să eviți să le consideri o povară grea asociată cu emoțiile negative. Acesta este cel mai simplu mod de a încerca să scapi de ele. O situație care va duce probabil la confruntări continue, dacă nu sunteți capabili să vă împărțiți rolurile în mod egal.

Rezolvarea treburilor familiale din proprie inițiativă este o bună modalitate a o face pe femeia de lângă tine fericită.

  1. Acordă-i spațiul și timpul necesare

Cu toții avem nevoie de timp și de un loc doar pentru noi în fiecare zi. Acest lucru nu înseamnă că partenerul nostru ne iubește mai puțin sau nu vrea să fie cu noi, dar mulți bărbați nu înțeleg că acest spațiu este necesar pentru bunăstarea cuplului.

În plus, trebuie să știi să profiți de timpul pe care nu îl împărtășești cu soția. O persoană care nu se plictisește când este singură este mult mai de dorit decât una care trebuie să aibă parte de companie douăzeci și patru ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

  1. Demonstrează-i că poate avea încredere în tine

Să flirtezi cu prietenele sale, indiferent cât de mult te distrează și chiar dacă o faci într-un mod inofensiv, este cu siguranță cea mai gravă greșeală pe care o poți face în timpul unei relații. Dacă vrei ca partenera ta să aibă încredere în tine, trebuie să-i demonstrezi că poate avea.

Unele dintre cele mai apreciate caracteristicile bărbaților în rândul femeilor sunt fidelitatea și dragostea lor necondiționată. Cel mai rău pentru o femeie aflată într-o relație este să simtă că poate fi abandonată de partenerul ei în orice moment. Nici minciunile, oricât de inofensive ar părea, nu ajută de obicei la crearea unei impresii mai bune.

  1. Fii fericit

Nimic nu poate fi mai neplăcut pentru o femeie decât să trăiască alături de un bărbat care este nemulțumit de orice situație.

Dacă nu îi poți demonstra partenerei tale că te face fericit, va începe să creadă că nu este suficient de importantă pentru tine. În plus, trebuie să acționezi întotdeauna astfel încât să o faci și mai fericită decât este. Dacă ești nefericit, ea va fi la fel de nefericită ca tine.

Pentru a o face mai fericită îți dăm un pont. Cumpără-i pandative aur. Bijuteriile întotdeauna le fac fericite pe femei. Sau, dacă nu crezi că pandantivele ar atrage-o, oferă-i cadou inele de aur. Cu siguranță o vei surprinde plăcut. Spor la cumpărături!