Infidelitatea nu este o problema moderna, ea fiind la fel de prezenta in viata de cuplu atat in trecut cat si in prezent. Si faptul ca te-ai casatorit cu cel pe care il vezi barbatul ideal pentru tine, nu inseamna ca sotul tau este automat si pazit de ispitele care il inconjoara zi de zi, pe strada, la serviciu. Nu sunt motive sa te temi de infidelitatea sa atunci cand relatia este una implinita si fericita. Pe masura ce trece timpul, daca lucrurile se schimba in rau, sunt cateva indicii care sa iti dea motive de ingrijorare. Sunt sanse ca in viitorul apropiat sotul tau sa te insele?

indicii_insala_46e79f8401

1. Sotul tau are din ce in ce mai multe secrete. Daca se duce in alta camera atunci cand vorbeste la telefon, inchide monitorul computerului atunci cand te apropii de el si asa mai departe, sunt sanse sa aiba ceva de ascuns. Sau, pur si simplu a inceput sa construiasca un zid in jurul sau, in cazul in care va avea nevoie de el in viitor.

2. Certurile degenereaza aparent fara niciun motiv. Cand sotul tau este mai mereu nervos si isi iese din fire chiar si atunci cand nu are motive sa o faca, sunt semne ca dincolo de suprafata, in sufletul si mintea sa se petrece ceva. Mania sa si nevoia permanenta de cearta pot fi indicii ca inconstient incearca sa iti arate nu numai ca sunt probleme in relatia voastra, ci si ca tu esti principala problema.

3. Partenerul te acuza ca ai ramas in urma. Evident, intr-o casnicie, amandoi va dezvoltati, evoluati, cresteti impreuna. Gasiti noi si noi hobby-uri si interese, incercati activitati inedite impreuna. Daca te acuza ca stagnezi si mai rau, ca il tragi inapoi iar acest lucru nu are nicio baza reala, e momentul sa iti pui un mare semn de intrebare de unde vine aceasta gandire. Sunt sanse sa se simta inchistat in relatia actuala si sa-si fi pierdut interesul, primul pas pe calea infidelitatii.

4. Crede inca in minuni si in ideea de suflete pereche. Partenerii maturi invata de-a lungul timpului sa se adapteze realitatii unei relatii serioase. Sunt insa unii oameni, atat femei cat si barbati care considera ca desi s-au casatorit, au facut-o dintr-o necesitate si ca partenerul lor ideal se afla inca acolo undeva, in lume, in asteptare. Fii atenta la reactiile lui atunci cand vizionati un film romantic, daca si cum idealizeaza iubirea vizavi de realitate, ce parere are despre fercire si asa mai departe.

5. Sotul tau pare sa fi uitat zilele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna. Ii povestesti despre o intalnire emotionanta de la inceput, de o vacanta petrecuta impreuna, de o intamplare romantica ori despre primul vostru sarut iar el pare impasibil, nu-si aduce aminte de aceste lucruri. Sunt momente fericite care insa nu se potrivesc intr-un prezent mai putin placut, fiind astfel izolate si ingropate adanc in inconstient.