Life

4 tabuuri sexuale si adevarul din spatele lor!

Tabuurile sexuale nu sunt percepute universal ca fiind asa. Ceea ce poate fi considerat absoult normal pentru o cultura sau un grup de oameni, pentru altcineva poate fi un adevarat soc. Important este sa tinem cont de faptul ca sexul „normal” implica un singur lucru: consimtamantul liber, clar si fara dubii exprimat.
 img_1747211_thumbs_600x400_2439691
 
1. Sex anal
Pentru unii muma, pentru altii ciuma! Cam asta este perspectiva in ceea ce priveste sexul anal si este unul dintre tabuurile mai putin uimitoare.Sexul anal poate fi considerat tabu pentru ca unii dintre noi prefera anumite usi pe care doar se iese. Ceea ce perfect normal. Pe de cealalta parte, sunt oameni care pot ajunge la orgasm prin stimulare anala si prefera un astfel de contact sexual in locul oricarei alte activitati. Ceea ce e perfect normal bis! De multe ori, aceasta activitate este privita ca fiind de sorginte homosexuala insa adevarul este ca si persoanele hetero pot avea orgasm prin penetrare anala.
 
 
2. Sexul la menstruatie
Probabil ca cel mai mare tabu in acest sens are origine religioase, cel putin in traditia crestina. In numeroase pasaje din Biblie, femeile aflate in aceasta perioada a lunii sunt considerate „necurate” si barbatilor le este interzis cu desavarsire sa se apropie de ele.
Mai mult de atat, pana si atingerea lor era considerata contaminata iar in jurul acestor pasaje s-au croit numeroase legende. In anumite zone, se credea ca femeia la menstruatie nu trebuie sa atinga o bucata de carne pentru ca aceasta se strica si nici nu avea voie sa mulga vacile pentru ca le strica laptele. Cu siguranta toate aceste sunt doar povesti insa ideea ca menstruatia ar fi ceva necurat inca persista.
Desigur, exista foarte multe femei care, pentru confortul lor psihic,uneori fizic, prefera sa evite sexul in timpul menstruatiei si nu este absolut nimic gresit in asta. In acelasi timp, sunt femei pe care sangerarea lunara nu le opreste de la o noapte aprinsa de amor, chiar daca a doua zi trebuie sa schimbe asternuturile.
 
 
3. PEGGING
Pe romaneste, pegging este acea activitate sexuala desfasurata intre o femeie si un barbat in care cel de pe urma este penetrat anal de partenera sa care poarta un strap on, respectiv un dildo prins cu o centura.
Numarul de barbati hetero care practica acest lucru este surprinzator de mare insa din cauza asocierii peiorative cu homosexualitatea, cei mai multi dintre ei se feresc sa recunoasca acest lucru.
Trebuie reamintit faptul ca printr-un astfel de contact sexual, este stimulat ceea ce se numeste Punctul G masculin. Cele mai multe dintre cupluri practica aceasta activitate manati de dorinta de a testa ce simte celalalt in timpul actului sexual.
Anumite femei isi doresc sa inteleaga mai bine sentimentele pe care le experimenteaza barbatii atunci cand isi penetreaza partenerele si invers, barbati care isi doresc sa inteleaga mai bine sentimentele iubitelor.
 Pentru a fi cu adevarat placuta, o astfel de activitate trebuie sa fie insotita de un lubrifiant pe baza de apa si de multa rabdare. Experienta poate fi destul de dureroasa, mai ales prima data insa daca penetrarea se va face incet, dand rimp muschilor sa se acomodeze, senzatiile pot fi extrem de placute.
 
 
4. Sex in grup
Pune impreuna un grup de barbati si femei, da drumul la muzica si se numeste ca ai o petrecere. Adauga in amestec un numar x de prezervative si conga la pielea goala si rezulta o orgie. Sexul in grup este unul dintre cele mai mari tabuuri in ceea ce priveste sexualitatea umana.
Cei mai multi dintre oameni nu pot concepe ca o astfel de activitate intima sa se desfasoare cu mai mult de doua persoane. Pe de cealalta parte, unii dintre noi au facut din acest lucru un stil de viata.
Mai mult de atat, astazi, cu precadere in Europa de vest, exista o sumedenie de cluburi dedicate swinggerilor, cat si celor care cauta parteneri pentru sex in grup.
blank
blank