Life

4 Motive ca să lucrezi ca model de videochat

Îți dorești un serviciu bine plătit, dar să beneficiezi în același timp și de avantajele unui program flexibil? Vrei să câștigi mult încă din prima lună de muncă, chiar dacă deocamdată nu ai experiență în niciun domeniu de activitate? Ce spui dacă te-ai angaja la un studio videochat cluj?

 

Imaginează-ți doar cum ar fi ca de acum înainte să nu mai treci niciodată pe lângă o vitrină în care vezi ceva ce îți place și să pleci fără obiectul vestimentar sau accesoriul respectiv cu tine acasă. Încearcă să vizualizezi cum ar fi ca de azi înainte să-ți permiți stilul de viață la care ai visat dintotdeauna și, mai mult, nici să nu faci concesii prea mari pentru el. Ca model de videochat este simplu să-ți realizezi toate visurile și nu doar atât, ci și să obții lucruri la care probabil nici nu ai visat vreodată.

 

De ce să lucrezi ca model de videochat?

 

#1 Venituri mari, chiar din prima lună după angajare

 

Un job la OnixStudio de exemplu, un studio profesional din Cluj, îți garantează un venit lunar de cel puțin 1000 de dolari. De asemenea, pe măsură ce capeți experiență, pe lângă comisionul standard de 50% din veniturile pe care le generezi petrecându-ți timpul online cu membrii platformelor de videochat, OnixStudio te surprinde, constant, în mod plăcut, cu diferite cadouri, care mai de care mai atractive. Este foarte dificil chiar și în ziua de azi când valoarea salariului mediu a crescut considerabil să găsești un serviciu care să-ți ofere asemenea beneficii financiare și, de aceea, dacă îți dorești un job bine plătit, videochatul este prima industrie pe care ar trebui s-o iei în calcul, mai ales dacă ești o tânără la început de drum, fără experiență anterioară.

 

#2 Un serviciu 100% legal

 

Domeniul videochatului este reglementat în România de mai bine de două decenii încoace. Studiourile de videochat profesionale funcționează legal, la fel ca oricare altă societate comercială responsabilă, plătind taxe și impozite la stat și angajându-și modelele cu carte de muncă. Bineînțeles, la fel ca în oricare altă industrie, există probabil și studiouri care încearcă să facă concurență neloială celorlalte studiouri și funcționează fără să declare contractele de colaborare pe care le încheie cu modelele lor sau eschivându-se în alte moduri. Dar dacă alegi de la început un studio de top precum OnixStudio, atunci ai garanția că serviciul tău este 100% legal, iar pentru veniturile pe care le primești se plătesc taxele aferente.

 

#3 Potențial de dezvoltare într-un mediu de lucru plăcut

 

Un alt avantaj de care profită din plin modelele de videochat față de femeile care lucrează în alte domenii este faptul că în ceea ce privește veniturile lor, dar și posibilitatea de evoluție, nu există niciun fel de limite. Ca model de videochat, câștigi proporțional cu efortul pe care îl depui și dacă ești serioasă, ordonată, creativă și ai dorința de a te perfecționa, agajându-te de la început în cadrul unui studio de videochat care îți oferă infrastructura necesară pentru a evolua progresiv, atunci cerul este limita.

 

#4 Meseria de model este o meserie la fel de sigură ca oricare alta. Sau poate chiar mai sigură!

 

De fapt, dacă ne gândim la faptul că în calitate de model de videochat nu intri niciodată în contact direct cu membrii platformelor de videochat și comunici cu ei doar prin intermediul website-urilor de specialitate, de la mii de kilometri distanță, atunci putem considera videochatul o meserie chiar mai sigură decât multe alte meserii unde nu poți lucra confortabil într-un studio, alături de echipa ta de încredere, ci trebuie să ieși în lume expunându-te astfel la tot felul de pericole. Ca să dăm un exemplu concret, hai să ne gândim la situația anilor trecuți când întreaga lume a fost amenințată de efectele nefaste ale pandemiei. Mai ales în perioadele de criză, mulți oameni au trebuit să pună pauză activității lor profesionale pentru a se feri pe ei și pe familiile lor de o posibilă infecție. Dar studiourile de videochat au funcționat în continuare și nu numai că modelele lor au beneficiat de condiții de maximă siguranță din punct de vedere igienic, dar unele dintre ele s-au bucurat și de venituri mai mari decât în alte perioade.