Life, Stiri

4 lucruri pe care barbatii le vor de la iubitele lor, dar pe care nu le vor cere niciodata.

Ai senzatia ca iti cunosti foarte bine iubitul? Se prea poate sa fie adevarat, insa la fel de bine nu este deloc exclus ca el sa isi doreasca o multime de lucruri pe care, dintr-o varietate de motive, nu ti le comunica. Si fiindca multe dintre ele va pot influenta relatia decisiv, afla care sunt acele lucruri pe care, in general, barbatii le vor de la iubitele lor, dar nu le cer niciodata (explicit)!

4-lucruri-pe-care-barbatii-le-vor-de-la-iubitele-lor--dar-pe-care-nu-le-vor-cere-niciodata--Afla-le-

1. Sa fie respectati si admirati

Respectul si admiratia sunt corelate si se numara printre acele lucruri pe care cu siguranta iubitul tau le asteapta de la tine, chiar daca nu ti-o va spune niciodata pe sleau. Intr-o poveste autentica de iubire, respectul si admiratia pentru cel de langa tine sunt absolut firesti, fiind premisele – pe langa atractia fizica – de la care se dezvolta dragostea insasi. Te-ai intrebat insa daca acum, dupa luni sau chiar ani de relatie, iubitul tau mai simte respectul si admiratia pe care le nutresti pentru el?

Daca nu i-ai mai spus de ceva vreme cat de mult apreciezi ce face, nici nu i-ai mai demonstrat cu dovezi concrete faptul ca il respecti si il admiri, acum este momentul sa iti revizuiesti atitudinea. Ofera-i atentia pe care o merita, asculta-l, sustine-l si complimenteaza-l (sincer) – toate acestea vor declansa imediat schimbari pozitive in relatia voastra!

2. Sa li se faca pe plac

Poate ca tu nu stii cum sa fugi mai departe de TV cand el se uita la un meci de fotbal sau, mai rau, cand iese pe stadion cu baietii. Insa te-ai gandit vreodata ca poate lui i-ar placea compania ta? Serile pe care le petrece doar alaturi de prieteni, mancand mici si band bere, nu ar trebui sa te determine sa crezi ca prezenta ta nu este niciodata dorita.

Din contra, celor mai multor barbati le face placere sa vada ca iubitele lor se intereseaza sau, cel putin, din cand in cand, depun eforturi pentru a le fi pe plac, insotindu-i la un meci, spre exemplu, chiar daca ar prefera sa iasa cu fetele sau sa mearga la shopping.

3. Sa aiba la brat o femeie frumoasa

Da, este adevarat, el te iubeste la fel de mult si atunci cand abia te-ai trezit, si in zilele cand petreci 3 ore in baie si in dressing pentru a te pregati pentru un eveniment oficial. Ce ar trebui sa stii este ca, desi nu se asteapta sa te vada dichisita zi de zi, apreciaza mai mult decat o arata acele momente cand depui eforturi supraomenesti pentru a arata ca scoasa din cutie.

Si nu fiindca ar fi innebunit dupa timpul pe care il irosesti pregatindu-te ori dupa machiajul fara cusur care te tine captiva in fata oglinzii o ora, ci pentru ca ii place sa aiba la brat o femeie de o frumusete rapitoare, dupa care toti barbatii intorc capul si pentru care este invidiat.

4. Sa fie lasati de capul lor

Asa cum independenta este importanta pentru tine, asa este si pentru iubitul tau. Astfel, una dintre cele mai mari greseli pe care le poti comite este aceea de a incerca sa il controlezi non-stop si de a-i ingradi libertatea.

Chiar daca nu ti-o va spune niciodata pe sleau, iubitul tau isi doreste sa ai suficienta incredere in el incat sa nu fie nevoie sa il suni din 5 in 5 minute pentru a verifica unde este, cu cine si ce face. Demonstreaza-i ca ii lasi toata libertatea de care are nevoie (in limitele impuse de voi in prealabil, bineinteles), iar el te va iubi si respecta pentru increderea acordata.