Life, Stiri

4 lucruri pe care bărbaţii le vor căuta întotdeauna la o femeie

Sigur ai auzit de stereotipul potrivit căruia toţi bărbaţii ar căuta sex. E adevărat, bărbaţii vor sex, dar la fel de adevărat este că şi femeile vor sex, iar acest lucru nu este rău. Până la urmă şi ei se uită la aceleaşi lucruri ca şi noi. Iată care sunt calităţile pe care le doresc în orice femeie:

4_lucruri_barbati_femeie_b7e056969c

Frumuseţe
Orice bărbat îşi doreşte lângă el o femeie frumoasă. Dar asta nu înseamnă că doar top-modelele au o şansă la fericire în viaţa asta, alături de bărbatul iubit, ci orice femeie care ştie să pună în valoare ceea ce are mai frumos. Frumuseţea este de mai multe feluri, iar asta contează, poate fi interioară, fizică, specială, ieşită din comun şi aşa mai departe. Cel mai important este să arăţi că ştii ce ai şi cu asta te lauzi. De exemplu, dacă ai ochi frumoşi, scoate-i în evidenţă, dacă ai părul frumos, poartă-l mereu pe umeri sau în coafuri interesante, dacă ai picioarele frumoase, atunci fă tot posibilul să le scoţi în lume.

Creier
De mult se spune că frumuseţea şi inteligenţa rareori se găsesc împreună, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Poţi fi şi frumoasă şi inteligentă. În plus, nu îţi cere nimeni diplome la cine ştie ce facultăţi, ci un bărbat îşi doreşte să poată discuta anumite subiecte cu tine şi să poţi răspunde într-un mod cât mai interesant. Iar dacă ai şi simţul umorului şi ştii să faci glume deştepte, atunci asul este la tine în mână. Pe lângă acestea, ai putea să te interesezi adesea de ce se mai întâmplă în lume, să fii mereu în temă şi să propui mereu subiecte interesante de discuţie.

Încredere în sine
Bărbaţii adoră femeile care arată bine şi ştiu asta, pentru că ele au cea mai multă încredere în sine. Dar în acelaşi timp sunt atraşi şi de femeile cu forme frumoase, armonioase, chiar şi rotunjoare. Important este să arăţi că te simţi bine în pielea ta, chiar dacă ai şi câteva kilograme în plus. Atât timp cât ştii să afişezi încrederea în propria persoană, bărbaţii vor roi în jurul tău. Nu degeaba se spune că încrederea este cel mai sexy accesoriu pe care îl purta o femeie.

Un stil de viaţă sănătos
Şi aici nu este vorba doar de ceea ce mănânci ori dacă faci sport sau nu. Un bărbat este atras de o femeie care nu trăieşte într-un haos total, ci una care ştie cum să îşi echilibreze viaţa la locul de muncă cu cea personală, incluzând prietenii, familia şi relaţia de cuplu. Sunt atraşi de femeile independente, cu picioarele pe pământ, care nu fac drame din orice nimic şi ştiu să se comporte ca adevărate doamne atunci când este cazul.