Life

Astea sunt cele mai neinspirate idei de despartire

O discutie sincera, fata in fata, este cea mai buna modalitate de despartire . Din pacate insa, unele cupluri apeleaza la modalitati de despartie gresite, modalitati care il ranesc pe celelalt si care se reflecta in mod neplacut asupra caracterului persoanei ce initiaza despartirea.

Despartirea poate uneori umbri total momentele frumoase intr-o relatie atunci cand este complet lipsita de respect. Afla care sunt cele mai neinspirate idei de despartire si evita-le.

Pe Facebook
Iesirea dintr-o relatie pe Facebook este de obicei potrivita la minim cate zile dupa despartirea fata in fata. Daca iubitul afla pe Facebook ca ai incheiat unilateral relatia cu el si ai inceput deja o alta noua, are dreptul sa fie foarte suparat. Mai mult, va avea toate motivele sa impartaseasca experienta cu altii, lucru ce-ti va afecta in timp reputatia nu numai in mediul online.

Prin SMS
Exista persoane care vor sa evite confruntarea si sa anunte printr-un mesaj finalul relatiei. Rezista acestui impuls, este la fel de nepotrivit ca si despartirea pe Facebook. Despartirea printr-o convorbire telefonica este uneori acceptata, daca relatia nu a durat mai mult de cateva intalniri, dar nu este niciodata potrivit sa te desparti prin SMS.

Printr-un „imputernicit”
Poate cel mai nepoliticos si jignitor mod de a incheia o relatie este folosirea unui „imputernicit”. Chiar daca partenerul te-a ranit sau ti-a gresit foarte mult, nu face din despartire o sarcina pentru prieteni sau rude. Chiar daca se ofera, este jenant ca partenerul tau sa afle de la altcineva ca tu mai vrei sa-l vezi.

De ziua lui
Cand alegi momentul pentru o despartire, tine cont de zilele speciale din viata partenerului. Daca nu suporti ideea de a-i fi alaturi de ziua lui, inventeaza o scuza buna pentru care il eviti timp de cateva zile, pana cand poti sa te desparti de el fata in fata.

 

De sarbatori
Sarbatorile de iarna sunt un moment foarte neinspirat si lipsit de tact pentru o despartire. Acest lucru este confirmat de numarul foarte mare de despartiri ce au loc in luna ianuarie. Daca nu vrei sa petreci sarbatorile alaturi de partenerul tau, ofera-i o scuza si pastreaza despartirea pentru mai tarziu.

De Valentine`s Day
O despartire de Ziua Indragostitilor este o alta lovitura sub centura pe care este important sa te gandesti daca esti pregatita sa o dai. Fostul tau iubit nu va mai avea amintiri placute cu tine si nu va evita sa aduca aminte cunostintelor comune de acest moment.

Intr-o situatie de viata si de moarte
Daca partenerul se afla intr-o situatie in care viata ii este pusa in pericol, poti amana despartirea. Cele mai proaste momente de despartire sunt cele in care adaugi un stres suplimentar unei situatii deja grave. Daca a avut un accident sau tocmai a aflat ca sufera de o boala grava, amana putin despartirea.

Lasandu-l sa descopere SMS-uri sau poze de la noul iubit
Cand planuiesti momentul potrivit pentru despartirea fata in fata, asigura-te ca iubitul tau nu descopera singur ca tu incepi deja o noua relatie. SMS-urile sau pozele din telefonul uitat pe masa sunt o idee extrem de neinspirata de despartire.

blank