Life

Cat de important este sexul pentru partenerul tau, in functie de zodia lui

Sexualitatea implica un grad mai mare, sau mai mic, de perversitate, si este cheia unei relatii reusite atunci cand doua persoane se potrivesc din acest punct de vedere. De la o sexualitate puternica pana la perversitate este un pas mic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se faca confuzie intre cei doi termeni.

Anumite persoane sunt inzestrate de la natura cu o sexualitate puternica, in timp ce altele apeleaza la diferite turcuri pentru a fi „in rand” cu lumea, in ceea ce priveste viata sexuala.
Astrele ne pot ajuta sa descoperim foarte multe lucruri despre o persoana, asa ca poti afla cat de important este sexul pentru partenerul tau, in functie de zodia lui, si astfel ii poti intelege si comportamentul sexual.

Berbec
Berbecul este adeptul adrenalinei, chiar si atunci cand vine vorba de sex. Dar acest lucru nu inseamna ca este un salbatic in pat, pur si simplu pentru el placerea sexuala este direct proportionala cu intensitatea actului sexual. Va prefera sexul pur in schimbul unei partide romantice.

Taur
Taurul adora sa faca sex, el traieste pentru a primi sau a oferi satisfactie, dar acest lucru nu il transforma intr-un pervers in pat, asa cum nu este nici in viata de zi cu zi. Pur si simplu acest barbat va fi atras de experientele senzuale si va avea foarte multe fantezii pe care isi va dori sa le puna in practica, desigur, daca va gasi o persoana la fel de lipsita de inhibitii ca si el.

Gemeni
Barbatul Gemeni este un adevarat vrajitor al jocului erotic, el are foarte multa energie, iar miscarile pe care le face sunt parca desprinse din filmele de specialitate. Adora sa faca sex, iar atingerile senzuale il excita cel mai mult. Pe primul loc pentru el se afla sexul oral, dar asta nu il transforma intr-un pervers.

Rac
Barbatul Rac poate fi caracterizat in mai multe feluri, insa atunci cand vine vorba de sex, atributiile ce i se pot da sunt limitate. El exploateaza mai mult latura emotionala a unei partide de sex, si in niciun caz nu se va bucura de moment daca partenera nu va impartasi aceleasi trairi ca si el.

Leu
Barbatul Leu poate fi considerat un temerar al sexului, este dependent de sexul de calitate si nu il vei vedea ca se da prea mult in vant dupa partide amoroase sau siropoase. Nu va putea trai decat alaturi de o partenera la fel de dezihnhibata ca si el. De foarte multe ori iti va da impresia ca el stie cel mai bine ce inseamna jocul erotic.

Fecioară
Barbatul Fecioara este sensibil fata de partenera sa, iar de cele mai multe ori acest lucru poate fi un punct in minus pentru el, asta daca nu-si gaseste perechea potrivita. Singura sa placere, ce ar putea fi considerata mai neobisnuita in materie de sex, ar fi aceea de a se lasa dominat in pat.

Balanță
Barbatul Balanta este foarte tandru si afectuos in pat, pentru el sexul este foarte important, la fel si partenera. Desi adora si partidele de sex intens si spontan, el nu cauta sa fie excentric in pat si nici nu este adeptul fanteziilor sexuale exagerate. In mod sigur nu va fi atras de acel tip de sex demn de filmele pentru adulti.

Scorpion
Barbatul Scorpion este cuceritor si lipsit de inhibitii. Pentru el sexul este foarte important si ar putea fi considerat cu usurinta perversul zodiacului, dupa Leu. Are inclinatii spre agresivitate sexuala si in mod sigur adora sa impinga placerile trupesti pana la cote maxime. Traieste pentru sex, dar asta nu il face un pervers in societate. Scorpionul stie sa fie discret in ceea ce priveste viata personala.

Săgetător
Sagetatorul adora libertatea si jocurile erotice, dar asta nu il transforma intr-un pervers. Pentru el sexul este foarte important, asa ca atat locul unde se desfasoara toata actiunea, cat si partenera trebuie sa fie pe masura pretentiilor sale. Il atrage si o partida de sex intr-un loc semi-public, in care va exista un usor risc sa fiti prinsi.

Capricorn
Capricornul este partenerul tacut, el rareori se va dezlantui in pat si de cele mai multe ori vei cauta sa dai vina pe tine, pentru lipsa lui de „zbucium”. Daca iti doresti o viata sexuala linistita, el este partenerul perfect. Nu se va transforma niciodata intr-un temerar al sexului si in mod sigur nu il va atrage o partida de sex pervers.

Vărsător
In mod clar Varsatorul este cel mai nonconformist barbat, el va fi atras intotdeauna de noi experiente si va incerca sa exceleze, chiar si atunci cand nu va sti exact ce trebuie sa faca. Nu refuza o partida de sex in trei si in mod sigur nu va refuza o partida de sex intr-un loc public. Este lipsit de prejudecati si considera sexul ca fiind o parte importanta in viata sa.

Pești
Barbatul nascut in aceasta zodie are o imaginatie puternica, ceea ce il poate transforma uneori intr-un pervers. Insa el va analiza totul pana la cel mai mic detaliu, inainte de a trece la fapte. Adora jocurile erotice si-i place sa traiasca totul la intensitate maxima, dar are si anumite limite, pe care pretinde sa fie respectate.

blank