Ultima Ora

Bușoi, dat la o parte de la Primăria Capitalei. Candidat de serviciu: Ludovic Orban

Este șansa ca Ludovic Orban să arate dacă a acumulat ceva în 25 de ani de politică: a devenit candidatul oficial al PNL pentru Primăria Capitalei: ”Sunt pregătit să parcurg următorii paşi pentru desemnarea mea, mai exact votul în conducerea PNL Bucureşti şi validarea în BPN. După cum bine ştiţi, m-am înscris în cursa pentru Primăria Capitalei în interiorul PNL (…) În Bucureşti există lucruri la a căror realizare am participat. Nu candidez ca să mă aflu în treaba, ci pentru că Bucureştiul are nevoie de o persoană pricepută, de o persoană cu viziune, ca bucureştenii să trăiască într-o capitală demnă de UE. Sunt hotărât să pun toată forţa şi priceperea mea pentru a atinge obiectivul fundamental pentru PNL: câştigarea Primăriei Capitalei şi a primăriilor de sector”. Pentru că, da, nu-i așa? Obiectivul fundamental pentru PNL este câștigarea alegerilor! Atât!

Despre contracandidat, numai de bine, că tot l-a învins, în bătălia internă: ”Îl felicit pe Cristian Buşoi pentru campania frumoasă, profesionistă şi dedicată pe care a desfăşurat-o, care l-a adus la un nivel de cunoaştere şi de încredere pentru care sunt convins că foarte mulţi tineri lideri politici sunt invidioşi. Îl consider ca făcând parte din elita PNL şi, dacă ar fi fost candidatul PNL, l-aş fi sprijit cu toată forţa şi toată priceperea mea”.

Decizia candidaturii lui Orban a fost luată în Comitetul de unificare al PNL și s-ar fi luat în baza ultimului sondaj de opinie comandat de PNL București. Ultima mișcare de stradă din București, la unison cu altele din țară, arătau oponența pe care o întâmpină, în rândul populației, propunerile de politicieni în posturile importante de administrare a treburilor statului. Orban pare să nu fi fost în țară.

blank