Promo, Sport

2 “sub-strategii” pe care trebuie să le încerci pentru a-ți face strategia de pariere profitabilă

Numărul strategiilor pentru pariuri sportive online este aproape la fel de mare ca cel al pariorilor existenți. Cu toate acestea, unele sunt mai folosite sau mai viabile decât altele, din punct de vedere al rentabilității financiare anticipate. Iată 2 sub-strategii pe care fiecare parior ar trebui să le cunoască și să le studieze, chiar dacă nu intenționează să le folosească în strategiile lor.

Dacă vrei să profiți din plin de diferite pariuri online și le privești nu doar ca un hobby sau o modalitate de petrecere a timpului liber, ci ca un mod de viață, trebuie să folosești aceste strategii.

Mecanismele folosite la realizează unei strategii viabile de pariuri nu se deosebesc de cele folosite de cei care investesc pe bursă. Mulți pariori profesioniști care privesc pariurile făcute la diferite case de pariuri online ca o investiție și nu ca un joc, pot fi considerați investitori.

Există două tipuri de strategii: “overarching strategy” (strategie generală sau plan de general) și sub-strategii. Fiecare parior ar trebui să-și facă un plan general format din tehnici de gestionare a bugetului, calcule matematice, multă documentare etc. Acest plan general va cuprinde diferite “sub-strategii” selectate cu atenție, care ar trebui să fie ușor de schimbat între ele, în funcție de sport, de temperamentul tău, de perioada anului și de alte variabile pe care vei învăța să le determini, cu atât cât te vei implica mai mult în procesul de pariere la diferite case de pariuri online autorizate.

Cheia o reprezintă determinarea valoarea riscului cu care te simți confortabil, ceea ce, bineînțeles, este direct proporțional cu câștigurile pe care le aștepți.

Strategia Plateau

Strategia Plateau este o abordare conservatoare a managementului bancar care îți permite să eviți să faci o mulțime de alegeri dificile. Pur și simplu, îți stabilești bugetul pentru pariurile pe care vrei să le faci la diferite case de pariuri legale, și pariezi doar un procent din acesta de fiecare dată când plasezi un pariu.

Să presupunem că ai un buget de 1000 de euro. Ei bine, atunci îți stabilești o limită pentru fiecare pariu. Să presupunem că este vorba despre 1% din bugetul tău sau 10 euro. Poți apoi plasa 100 de pariuri de 10 euro. Dacă îți faci bine temele și ai o strategie care funcționează în jur de 60% din timp, atunci vei începe să ai profit. Când ți-ai mărit bugetul cu 25% , intră în joc strategia Plateau

Îți reajustezi cei 1% din suma de 1.000 de euro pentru a reflecta asupra modificării soldului. Suma de1.000 euro plus 25% ar trebui să fie egală cu 1.250 euro, deci noile tale pariuri online de 1% nu vor mai fi de 10 euro, ci de 12.50 euro. Nu este o sumă foarte mare, dar dacă rata de succes de 60% este valabilă pe termen lung, vei putea adăuga câteva zerouri la aceste cifre.

Criteriul Kelly

Criteriul Kelly este o strategie alternativă de management al bugetului. Această strategie este testată pe piața de capital. A fost dezvoltată de John Kelly în 1956, care a folosit-o pentru pariuri la cursele de cai atunci când lucra pentru AT & T. Este o formulă pur matematică menită să maximizeze rentabilitatea. Reține, totuși, că nu te poate ajuta să alegi pariurile corecte mai mult decât te poate ajuta să îți diversifici portofoliul de acțiuni. Cu toate acestea, dacă aplici acest acest criteriu în mod corespunzător la strategia existentă, îți poate îmbunătăți performanța de la aproximativ 40% la 140%.

Cu toate acestea, acest criteriu este potrivit pariorilor cu o anumită experiență, nu doar pentru că știu să plaseze pariuri bune, ci și pentru că o bună modalitate de a-l folosi este punerea sa în aplicare pe baza rezultatelor anterioare. Așadar, chiar dacă utilizezi un “calculator Kelly” (poți descărca foarte ușor software-ul gratuit conceput pentru asta), trebuie să ai date cu care să-l alimentezi. Bineînțeles, așa cum ne reamintesc casele de pariuri, performanța trecută nu este o dovadă a performanțelor viitoare, iar rezultatele se pot schimba dramatic în funcție de factorii de volatilitate.

Nu te va proteja de faliment dacă vei începe să pierzi la pariuri, deși pare să funcționeze în mod consecvent pe termen lung. Acestea fiind spuse, totul depinde foarte mult de abilitatea ta de a face alegerea corectă. Încearcă să privești acest criteriu mai mult ca un maximizator de rezultate, un amplificator al strategiei și mai puțin ca o strategie în sine.

Intră pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com pentru a afla mai multe informații despre strategii, case de pariuri, pariuri, cazinouri online. Informează-te cu privire la bonusuri la case de pariuri sau bonusuri la casino online. Profită de șansa de a face profit cu ajutorul ponturilor oferite de cei mai buni tipsteri.

10pariuri.ro (Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016) încurajează parierea responsabilă