Să faci fericită o femeie nu este ușor, dar nici imposibil. Trebuie doar puțin efort, multă dragoste și atenție.

Există mulți bărbați care spun că femeile sunt ființe foarte greu de înțeles și, prin urmare, nu știu niciodată exact ce vor sau cum să le mulțumească pe deplin.

Cu toate acestea, acest lucru nu este pe deplin adevărat, de fapt, ai fi surprins cât de ușor este să faci fericită o femeie dacă înveți să o asculți și să o înțelegi. Pentru a reuși acest lucru, iată câteva strategii care nu dau greș. Aplică-le și vei vedea că vor da rezultate.

Arată-i ce simți

Nu este suficient doar să știe că o iubești și că îți place să fii cu ea. Femeilor le place să li se arate și să li se spună din când în când. Nu este greu. Este chiar simplu. Trebuie doar să exprimi cu sinceritate ceea ce simți.

Dă dovadă cavalerism

Există multe femei care arată că sunt capabile să facă multe lucruri și că nu au nevoie de bărbați pentru a face totul pentru ele. Cu toate acestea, toate femeile, la un moment dat, se așteaptă la astfel de detalii pline de cavalerism, la un spectacol de curtoazie și educație.

Ia inițiativă

Fă lucruri care știi că îi plac fără ca ea să-ți ceară asta. Acest lucru este mult mai important dacă locuiți deja împreună, deoarece ea se va aștepta să iei inițiativa. De exemplu, fă unele treburi casnice fără ca ea să îți spună.

Răsfaț-o

Cui nu-i plac mângâierile? Desigur, trebuie să găsești un punct de echilibru pentru a nu deveni o persoană plictisitoare. Dar trebuie să-i spui mereu că o protejezi și că o iubești, cu sărutări, îmbrățișări și mângâieri, chiar și atunci când ea se așteaptă mai puțin.

Oferă-i spațiu

Fiecare persoană are nevoie de timp pentru sine. Trebuie să înțelegi că forța unei relații nu este definită de timpul petrecut împreună, ci de calitatea acelor momente pe care le împărtășești cu ființa iubită și de încrederea reciprocă, astfel încât fiecare să aibă propria independență, fără ca asta să vă afecteze relația.

Împărtășește-i gusturile

Este clar că toată lumea are gusturi diferite și nu este rău, totuși este important ca uneori să acorzi importanță hobby-urilor sale și să o determini să acorde și ea importanță hobby-urile tale.

Fă-o să aibă încredere în tine

Trebuie să-i arăți cu fapte și cuvinte că nu are de ce să-și facă griji și că poate avea încredere oarbă în tine, pentru că vei fi mereu dispus să-i fii credincios și să-i oferi toată dragostea ta. De asemenea, nu o minți, oricât de nevinovată ar fi minciuna. Dacă o minți își va crea o  o impresie proastă despre tine.

Sprijină-ți iubita

Ea caută înțelegere, nu soluții. Da, emoțiile feminine sunt înfricoșătoare, dar trebuie să le faci față, la un moment dat. Fii bărbatul care va rămâne cu ea în ciuda lacrimilor și a țipetelor. Dacă vei rămâne, ea nu va uita asta niciodată.

Motiveaz-o

Nu subestima niciodată puterea lui „Poți” sau „Nu renunța”. Ea va face același lucru cu tine, dar trebuie să fii și tu susținătorul ei.

Ascult-o

Nu critica, nu da sfaturi, doar: ascultă! Dacă dorește sfaturi, ea îți va cere, iar dacă nu, știi ce să faci. Faptul că doar asculți este mai sexy decât crezi.

Oferă-i un cadou

Surprinde-o cu câte un cadou când nu se așteaptă. Femeile adoră cosmeticele. Așa că, poți, de exemplu, să-i alegi un cadou din gama de cosmetice Dior.

De asemenea, o bună opțiune sunt și cadourile din gama de cosmetice Dolce Gabbana. Dacă vei urma pașii dezvăluiți, o vei face fericită. Succes!