Life, Stiri

10 moduri în care poţi purta cărarea pe mijloc. Încearcă-le!

Simetria este o calitate pe care oamenii o caută instinctiv atunci când privesc un chip, pentru a-i evalua frumuseţea. Iar coafurile cu cărare pe mijloc te ajută să amplifici senzaţia de chip perfect echilibrat.

Deşi este uneori insesizabilă această diferenţă, majoritatea oamenilor au un ochi mai mare şi unul uşor mai mic. Pentru a contrabalansa această trăsătură nativă, nu uita să-ţi faci cărarea pe mijloc deviată cu un centimetru către ochiul mai mic (după câteva secunde de privit atent în oglindă vei descoperi cu siguranţa care este acesta).

Cărarea pe mijloc îţi oferă, de asemenea, senzaţia de figură mai suplă, dacă îţi doreşti asta.

masmedia (1)

Părul perfect strâns
Părul prins strâns la spate şi o cărare perfect dreaptă pe mijloc te ajută să obţii o coafură simplă, dar foarte elegantă. Este un stil folosit des de starleta Kim Kardashian. Aplică foarte puţină ceară pentru păr în palme şi netezeşte apoi firele rebele. De asemenea, poţi folosi şi un ser pentru strălucire dacă părul tău este tern.

masmedia (2)
Bob ondulat
Cărarea pe mijloc îi va oferi unui bob ondulat şi voluminos echilibrul de care are nevoie pentru a părea studiat şi desăvârşit. Beyonce a încercat acest stil impecabil, care i se potriveşte perfect.

masmedia (3)
Perfect drept
Părul îndreptat perfect cu placa se asortează de minune cu o cărare impecabilă pe mijloc. Este o metodă ideală de a pune în valoare părul lung şi drept, dar este şi o coafură uşor de realizat atunci când te grăbeşti.

masmedia (4)
Strâns la spate
Obţii o coafură elegantă dacă îţi faci o cărare pe mijloc ceva mai scurtă, nu până în creştet, pe care să o netezeşti cât mai bine. Dacă eşti adepta look-ului wethair, poţi folosi gelul de păr pentru a realiza impresia de păr ud.

masmedia (5)
Breton lung
Dacă ai avut breton pe care acum îl laşi să crească, cu siguranţă ştii cât este de dificil să te coafezi astfel încât să ascunzi această perioadă de tranziţie a părului tău. Dar bretonul împărţit printr-o cărare pe mijloc şi uşor ondulat către vârfuri se poate transforma el însuşi într-o coafură inspirată, aşa cum o demonstrează şi actriţa Keira Knightley.

masmedia (6)
Coadă împletită
Cărarea pe mijloc echilibrează foarte bine o coadă împletită în mod aparent neglijent pe o parte. Este o coafură în stilul anilor ’70, care îţi oferă un look romantic şi relaxat. A fost purtată şi de Kendall Jenner, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian.

masmedia (7)
Fă-ţi o cărare pe mijloc, prinde-ţi părul la spate şi lasă câteva şuviţe libere care să-ţi încadreze chipul, precum actriţa Cameron Diaz. Este o coafură lejeră, foarte uşor de realizat.

masmedia (8)
Onduleuri lejere
Inspiră-te din stilul ales de actriţa Olivia Palermo. Împarte-ţi părul printr-o cărare dreaptă pe mijloc şi apoi ondulează-l, dar numai spre vârfuri, începând din zona maxilarului.

masmedia (9)
Coc simpu
Cărarea pe mijloc se potriveşte foarte bine şi cu un coc simplu la spate. Lasă libere câteva şuviţe foarte subţiri, precum modelul olandez Doutzen Kroes.