Vrei mai mult sex? Nu trebuie sa te simti nici vinovata, nici sa cauti probleme. Cauta solutii. Daca vrei mai mult sex, trebuie doar sa-i spui. Verbal sau..nonverbal.

Iata cateva secrete

1. Asteapta-l acasa intr-o lenjerie sexi , zambitoare si alaturi de un pahar cu vin si o cada cu spuma! Reactia va veni din partea lui

2. Fa o schimbare! Imbraca-te diferit, aranjeaza-ti parul si recurge la un parfum incitant! Ii va placea sa te gaseasca, brusc, si fara motiv..aranjata, in incinta dormitorului vostru. Nu e nevoie de motive sa fii mereu frumoasa!

3. Deja ii stii fanteziile. Acum pune-le in practica. Asteapta-l acasa imbracata in Scufita Rosie sau..pana iese el din baie, ai grija sa il astepti in pat deghizata in ceea ce stii ca isi doreste el cel mai mult. Include in scenariu si atmosfera!

Citeste si...
Bărbaţi cărora îţi va fi greu să le rezişti

erotism

4. Incearca pozitii noi pentru a elimina rutina si a aduce nevoia de extra sex!

5. Literatura erotica. Ia incearca tu seara sa ii citesti cateva randuri dintr-un roman erotic, cu intonatie si vezi apoi cum reactioneaza sau..cere-i direct sa puneti in scena cate ceva!

Nu uita: sa starnesti nu  e greu daca stii cum! Important e sa fii sigura pe tine, feminina si sa recurgi la cateva trucuri care sa atraga sexul in mod firesc!