Vlad Cosma fostul deputata făcut o serie de dezvăluiri, miercuri seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. Cosma a susţinut că procurorii Onea şi Negulescu aveau de gând să „execute” mai mulţi generali SRI şi judecători.

Vlad și Andreea Cosma au povestit despre abuzurile săvârșite de Onea și Negulescu, nu doar în dosarele care îi viza personal, ci și în alte dosare. Vlad Cosma a afirmat în emisiunea lui Ciutacu că Negulescu se pregătea să execute o lista întreagă de generali SRI și judecători, cu toate că acțiunea nu era de competență lui, ci a Parchetului Militar.

Cosma a anunțat, în direct, că va prezența lista acelor judecători și generali SRI cărora Onea și Portocală urma să le deschidă dosar. Suspendarea din magistratură și din funcțiile deținute la DNA Ploiești a curmat aceste planuri înainte de a fi înfăptuite.

„Avea o listă pe birou cu mai multe nume despre care mi-a spus că sunt generali SRI din București. Acolo voia să ajungă și am reținut acest pasaj, pentru că eu i-am spus că nu are competență să cerceteze, ci Parchetul Militar. El, în stilul caracteristic, mi-a spus ‘nu, fac eu declarațiile, probele și după aceea, când e marfa pregătită…’. După care, Negulescu ar fi urmat să livreze către Parchetul Militar o cutie cu probe măsluite de el”, a declarat Cosma.

Citeste si...  Bomba! Senatul a votat anularea pensiilor parlamentarilor

O a două lista neagră aflată pe biroul lui Negulescu era cea cu numele unor judecători din Prahova, cărora, de asemenea, intenționa să le deschidă dosar și să le încheie cariera, așa cum a procedat cu procurorii pe care i-a anchetat din simplul motiv că vroia să se răzbune, dar și pentru că nu se înțelegea cu ei așa cum ar fi dorit.

„Terminase cu procurorii din Prahova pe care avea dușmănie și pe care își fixase ținta, acum urmau judecătorii. Vă imaginați că erau judecătorii care au dat sentințe drepte sau care au văzut cum lucrează Negulescu în dosare”, a continuat Cosma.