Soţia lui: „Leşina, nu ştie cine sunt şi urla”

Lis

Viorel Lis si-a petrecut noaptea in spital. Pe zi ce trece se simte tot mai rau, spune sotia lui, Oana, care, luni seara, ingrijorata, a sunat la 112 si a chemat acasa o ambulanta.

Fostul primar al Bucurestiului a fost internat la Spitalul Elias, unde va ramane pana marti cel putin, timp in care va fi supus unor investigatii amanuntite.

Viorel Lis s-a simtit luni tot mai rau, iar sotia lui, Oana, s-a speriat si a sunat la 112.

„A avut crize foarte puternice. Adica, ba lesina, ba nu mai stia cine sunt, unde e, urla, iar cand mi-a zis ca il doare foarte rau capul m-am speriat, am crezut ca e un atac vascular”, spune Oana.

Fostul primar al Capitalei a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Elias, unde a fost supus unor investigatii la computer tomograf. Intre timp, sotia lui a plecat pana acasa si i-a adus cateva haine.

Vizibil afectata de ce se intampla, Oana Lis a scris aseara si pe contul ei de pe un site de socializare ca se afla la spital si ca trece prin momente dificile.

„Sa ai pe cineva in casa, care stii ce om vesel era si cum eram noi si brusc sa urle asa… Oana, Oana… Ma termina”, spune Oana.

La sfarsitul anului trecut, Viorel Lis a aflat ca are leziuni pe creier care ii provoaca pierderi de memorie. „Este irascibil, nu mai stie unde e, nu isi mai aduce aminte, chestia asta il sperie. A avut momente in care a spus ca parca era pe lumea cealalta”, explica Oana Lis.

Citeste si...
Principala cauză a înşelatului şi ce anume o provoacă