Cum va fi săptămâna viitoare

 vara (6)

Meteorologii anunţă temperaturi peste medie în această săptămână. Cu toate acestea, vor fi în continuare ploi în averse şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ pentru duminică

ÎN ŢARĂ Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în orele după-amiezei, când local în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în regiunile vestice vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât în ziua precedentă în aproape toata ţara, se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 16 grade.

LA BUCUREŞTI Vremea se va încălzi uşor şi va fi frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ pentru luni

ÎN ŢARĂ Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în partea a doua a zilei în zonele montane unde pe arii restrânse vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului ploi de scurtă durată vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări asociate averselor. Minimele termice vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade, mai coborâte în depresiuni.

LA BUCUREŞTI Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel că maxima termică va fi de 25…26 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ pentru marţi

ÎN ŢARĂ În cursul zilei vremea va fi caldă şi în general frumoasă, cu cer variabil şi ploi de scurtă durată la munte. Începând din orele după-amiezei însă, înnorările se vor accentua treptat în regiunile estice, unde seara şi noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi izolat mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

LA BUCUREŞTI Vremea se va menţine predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil la senin ziua şi parţial noros pe timpul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ pentru miercuri

ÎN ŢARĂ Vremea se va menţine caldă, dar instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales după-amiaza şi seara prin înnorări, averse, descărcări electrice şi scurte intensificări de vânt local în jumătatea de est a ţării şi în zonele montane şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade.

LA BUCUREŞTI Vremea va fi caldă, dar uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros, favorabil averselor însoţite de descărcări electrice şi scurte intensificări de vânt. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII pentru intervalul joi-duminică

ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare mai caldă decât ar fi normal în ultima decadă a lunii mai. Instabilitatea atmosferică se va manifesta local în orele după-amiezelor.

LA BUCUREŞTI Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii mai. Probabilitatea de ploaie tinde să fie în creştere la sfârşitul intervalului.

 

Citeste si...
A murit indragita artista Angela Ciochina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.