Această prezentare necesită JavaScript.

Fotomodelul Denisa Tanase nu doar ca a trecut peste infidelitatea logodnicului, dar a acceptat sa devina oficial doamna Banu, iar acum se pregateste sa devina mamica. A anulat nunta in urma cu doi ani, iar acum nu regreta ca l-a iertat.

In urma cu trei ani, tot orasul vorbea despre nunta pe care o anulase fotomodelul Denisa Tanase, chiar pe ultima suta de metri. Motivul: tanara a aflat ca logonicul ei, Razvan Banu, a inselat-o cu o colega de podium, Natalia Onet.

S-au casatorit si vor deveni parinti

Dupa ce s-au logodit la biserica si planuisera nunta pana la cel mai mic detaliu, Denisa Tanase a anulat totul fara sa stea prea mult pe ganduri. Fotomodelul aflase de escapada iubitului ei cu Natalia Onet si nu a vrut sa ii mai dea nicio sansa. Din fericire, Denisa s-a razganit intre timp, iar anul trecut in octombrie a spus „DA” in fata ofiterului de stare civila. Se pare, totusi, ca Tanase a facut o miscare buna, caci Razvan s-a schimbat complet, iar acum se pregatesc sa devina parinti.

Nu a renuntat la cariera

Desi Razvan detine un restaurant in Centrul Vechi al Capitalei, de pe urma caruia ar putea trai lejer peste medie, Denisa nu a vrut sa depinda de banii sotului ei. Asa ca, maritata fiind, Tanase a continuat sa mearga job-uri, sa defileze pentru diversi creatori de moda din Romania si chiar sa filmeze pentru videoclipuri. Se pare insa ca, odata ce burtica i se va mari, Denisa va fi nevoita sa renunte la prezentari si sa se axeze pe cresterea copilului.

Citeste si...  Denisa de la BAMBI uita amantele sotului plecand in Dubai