Gigi Becali, nașul de cununie al lui Cristi Borcea a vorbit despre sarcina Valentinei Pelinel. Acesta a spus că nu crede că finul său ar fi tatăl copilului și așteaptă ca fosta doamnă Boureanu să clarifice situația pnetru că nu este de jucat cu așa ceva.

61758871
„Daca este adevarat ca Valentina Pelinel este insarcinata e problema lor, pe mine nu ma intereseaza. Probabil o sa ma intrebati de botez. Eu am un fin care se numeste Cristi Borcea şi, in egala masură, o fina care se numeste Alina Borcea. Am cununat doi tineri care sunt ca si copiii mei spirituali. Eu nu botez decat copii care sunt din sfanta taina a cununiei, Borcea si Alina, atat. Nu ne jucam acum cu Sfintele Taine si cu nevestele. Eu o să tin cu dreptatea. Eu nu stiu sigur daca este adevarat asa ceva. Eu o sa-i dau un sfat parintesc. Nu e normal”, a spus Gigi Becali.

Citeste si...
In ce pozitii poate sa stea Natalia Mateut cand se bronzeaza!

Latifundiarul din Pipera a completat și despre o posibilă căsătorie a finului său cu Valentina Pelinel. „Eu nu ma joc cu sfanta taina a cununiei. Eu am cununat un om, daca de exemplu il cununam cu Mihaela, hai treaca mearga, lasi o nevasta, cu dezlegare de la preot si binecuvantare, sa zicem ca iti iei a doua nevasta, dar nu ne jucam cu asa ceva. E problema lui. Eu nu stiu daca este adevarat. A spus Valentina ca este copilul lui Cristi? Eu nu contest, este posibil, dar sa spuna ea. Eu stiu ca nu au avut o relatie amoroasa si ca nu este un copil facut natural. O sa vedem daca este adevarat”, a mai spus Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.