Delia se numara printre cantaretele de la noi care nu au o mare atractie catre copiii. Cel putin nu vede in viiorul apropiat unul care sa-ii alerge prin casa. Atat artista, cat si sotul ei, sunt de parere ca trebuie sa se mai bucure unul de celalalt.

61596628

 Delia si Razvan s-au casatorit in urma cu doi ani si se declara extrem de fericiti unul in compania celuilalt. Se pare insa ca ambii nu-si doresc inca sa completeze aceasta stare cu prezenta unui copil in casa lor. Cantareata si managerul ei vor sa se mai bucure unul de compania celuilalt.

61579315

Desi toate lumea ii sugereaza Deliei sa faca mai repede un bebelus, cantareatea sustine ca isi mai doreste sa copilareasca. Mai mult, nu s-a aratat prea incantata de ideea de a renunta la multe dintre pasiunile ei, la tabieturi si mai ales la timpul pe care il are doar pentru ea. Pentru moment, cantareata nu este dispusa sa renunte la vacante, care sunt destul de multe in decursul unui an.

61531872

Daca pe partea profesionala se simte dispusa sa rareasca proiectele in care este implicata sau cel putin sa incerce sa le combine in asa fel incat copilul sa nu incurce prea mult, la vacante nici macar nu se gandeste sa renunte pana cand bebelusul este destul de mare ca sa-i poata insoti. De aceeasi parere este si Razvan, care nu o preseaza deloc pe blonda.

Citeste si...
Alina Mungiu-Pippidi nu vrea consilier la Cotroceni. Cine se află pe lista de sfătuitori ai lui Klaus Iohannis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.