Pe masura ce moda face parte tot mai mult din viata noastra, tinutele noastre devin din ce in ce mai plictisitoare. Frica de a nu gresi, teama ca am putea aparea pe o lista de „prost imbracate” sau, pur si simplu, lipsa imaginatiei transforma tinutele noastre intr-o plictiseala vestimentara generala.

Verdictul-Stilistului--Laura-Cosoi-Vs--Andreea-Ibacka-sau-plictiseala-vestimentara

Uneori, aceasta teama da nastere unor tinute chiar mai dezastruoase decat ar fi daca ne-am permite, pur si simplu, sa ne jucam. Nu este cazul de fata, tinutele nu sunt urate, insa nu putem spune nici ca ne stranesc interesul in vreun fel. Vorbesc acum despre tinutele purtate de Laura Cosoi si Andreea Ibacka.

In ciuda faptului ca amandoua au purtat o culoare puternica si de sezon, fapt ce ar fi trebui sa scoata tinuta din anonimat, nesiguranta le-a determinat sa o tempereze prea mult cu piese sterse, lipsite de interes.

Andreea Ibacka a optat pentru o tinuta extrem de simpla si clasica. O fusta rosie din dantela, o pereche de stiletto rosii si bluza alba simpla compun cea mai previzibila tinuta. In plus, feminitatea ei si aerul usor romantic dat de coafura cu impletitura este distrusa de ceasul office. Andreea este foarte frumoasa si tinuta nu-i vine rau, dar nici nu ne spune nimic.

Laura Cosoi, la randul ei, a purtat rosu in tinuta nu de doua, ci de trei ori. Din pacate, l-a combinat cu piese atat de sterse incat plictiseala vestimentara este la ea acasa. Pantalonii prea office, paltonul prea banal, bluza cu croiala simpla si lasata pe afara… Nu deslusesc nimic din silueta frumoasa a Laurei, in schimba aceasta este sparta in trei de toate blocurile acestea de culoare. Nici Laura nu arata rau, dar pare pregatita mai degraba pentru o zi la birou decat pentru o lansare de brand fashion.

Citeste si...
Laura Cosoi, prima vacanță alături de bebelușul ei. Destinația: Franța