Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a avut  absență îndelungată din prim planul scenei politice”Deşi în politică nu trebuie să spui niciodată «niciodată», aici răspunsul e categoric «NU! CATEGORIC NU!», când vine vorba de o colaborare cu PMP şi Traian Băsescu”, a tunat copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

El nu-l uită şi nu-l iartă pe fostul preşedinte pentru că acesta, împreună cu Victor Ponta, ar fi încercat în campania electorală pentru prezidenţiale să îl scoată ”din cursă” pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

”În precampanie şi campanie au încercat şi au reuşit la un moment dat să scoată din joc candidatul PNL , pe Klaus Iohannis. Lovitura a fost pusă la punct de puterea Ponta şi de opoziţia lui Traian Băsescu. Toţi cei care se ocupau de campanie atunci şi-au dat seama că se întâmplă ceva. Am venit cu o campanie în forţă şi am rezolvat această problemă. Domnul Băsescu, dacă îşi face mari gânduri cu oameni care vor merge cu el la PMP din vechiul partid, se înşală”, a mai spus Vasile Blaga.

Citeste si...  Rovana Plumb, atac fără precedent la Klaus Iohannis