Un adolescent a încasat-o de la colegul lui, de faţă cu profesorul

nas

O joacă banală ce a avut loc într-un liceu din Capitală s-a transformat într-o adevărată luptă bărbătească. Doi elevi, practicanţi ai unor sporturi de contact, au vrut să-şi etaleze cunoştinţele în ale luptelor şi au început să se lovească reciproc. Numai că, la un moment dat, unul a dat atât de tare, încât i-a rupt nasul adversarului. Totul s-a petrecut în faţa profesorului de sport, care a oprit lupta după ce meciul s-a lăsat cu sânge.

Incidentul a avut loc, zilele trecute, în sala de sport a Colegiului Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare din Capitală. Andrei Alexandru Ştefan (16 ani), elev în clasa a X-a, şi un alt coleg din aceeaşi instituţie de învăţământ, ambii practicanţi de sporturi de contact, s-au întâlnit la sala de sport, unde fiecare a vrut să arate ce a învăţat la antrenamente.

La început a fost o joacă, însă cum timpul trecea şi nici unul nu ceda, loviturile au început să fie din ce în ce mai puternice. La un moment dat, Alexandru a căzut secerat după un pumn aplicat în faţă de adversarul său din ring. Totul s-a petrecut în faţa profesorului de sport, care a intervenit abia când sângele a ţâşnit pe faţa adolescentului.

 “Alexandru m-a sunat şi mi-a zis că vine acasă, că îi curge sânge din nas. M-am şocat când l-am văzut la uşă cu faţa umflată şi vânătă. Am fugit cu el la Spitalul Municipal, de acolo ne-au trimis la «Grigore Alexandrescu», unde a fost operat”, a declarat Camelia Păncescu, mama băiatului lovit.

Femeia este indignată de faptul că băiatul ei a fost desfigurat de faţă cu dascălul care predă acolo. “Nu trebuia să-i lase să ajungă atât de departe. După acel incident s-a dus la copilul meu şi i-a spus că dacă cineva îl întreabă ce s-a întâmplat, să spună că s-au bătut în afara liceului, şi nu în sala de sport. E incredibil unde s-a ajuns. Noi vom depune plângere”, a mai spus mama lui Alexandru. În şcoală s-a declanşat o anchetă internă

Medicii pe mâna cărora a ajuns Alexandru au anunţat poliţiştii, care au demarat o anchetă. Oamenii legii i-au audiat deja pe cei doi elevi şi urmează ca şi profesorul de sport să dea cu subsemnatul în faţa anchetatorilor.

În funcţie de rezultatul verificărilor, poliţiştii vor stabili vina fiecăruia dintre cei implicaţi. Deocamdată, familia victimei nu a depus nici o plângere.

 

 

Citeste si...  Ana Baniciu, la primul videoclip din cariera solo, “Karma”!
loading...