În pădurea de lângă Caracal s-au găsit oseminte carbonizate și cenusă, iar Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor ca apartin Luizei Melencu. Însă se așteaptă expertiza ADN pentru a confirma acest lucru.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Digi24 că aceste informații au fost obținute de un polițist, după mai multe zile în care anchetatorii au fost puși pe piste false de către Gheorghe Dincă.

„Gheorghe Dincă a început să dea informații datorită măiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un polițist de la Poliția Capitalei a reușit să obțină informațiile acestea comportându-se frumos cu criminalul, empatizând cu acesta. La un moment dat, monstrul din Caracal le-ar fi spus anchetatorilor: ”, a declarat corespondentul Digi24.

Citeste si...
Politicianul uitat care îl poate face pe Ponta președinte.

Potrivit unor surse încredere, în momentul de față acuzația de trafic de minori nu mai stă în picioare, pentru că nu există niciun indiciu în acest sens. Nu a fost descoperită nicio probă care să susțină ipoteza potrivit căreia monstrul Dincă ar fi avut legături cu rețelele de traficanți de carne vie care ar acționa în zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.