Massimiliano Natalucci, 45 de ani, a fentat moartea de două ori: prima dată la un meci de fotbal, a doua oară, în atentatele care au avut loc la Paris.

VIDEO-ATAC-TEATRUL-BATACLAN-PARISEl a scăpat cu viață de pe stadionul Heysel, acolo unde au murit 39 de oameni, dar și de la Bataclan, acolo unde troriștii au omorât, în timpul unui concert rock, peste 80 de persoane!

Tragedia de pe stadionul ”Heysel” s-a întâmplat pe 29 mai 1985, la finala Cupei Campionilor. Max, pe atunci doar un puști, a mers la meci ca fan al echipei Juventus. Avea doar 15 ani și era însoțit de tatăl său și de către o rudă. Acum, la Bataclan a fost cu prietena.

De la Bataclan, italianul a scăpat doar cu răni la un picior, fiind atins de către schijele ricoșate. ”Teroriștii au fost la doar trei metri de el”, a povestit tatăl lui, pentru ziarul italian ”Corriere Adriatico”. ”Erau două persoane cu mitraliere. Au tras timp de 10 minute permanent. Cred că au fost peste 5.000 de proiectile, iar unul dintre ele m-a atins. Am fugit în spatele scenei. Așa am scăpat”, a povestit Natalucci.

Explicația găsită de Federica, sora lui Max: ”La 8 ani, l-a pupat Papa Wojtyla (n.r. – Papa Ioan Paul al II-lea), în Piața San Pietro. A scăpat și din alte grave incidente stradale”. Prietena lui, Laura Appolloni, a avut mai puțin noroc, fiind internată în spital, suportând deja o primă operație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.