Un grup de 62 de persoane a participat, sâmbătă, la o petrecere, organizată în Craiova. Toţi participanţii au fost amendati de Poliţie cu 131.000 lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare. Potrivit IPJ Dolj, pentru a opri petrecerea şi a-i dispersa pe participanţi, la faţa locului au acţionat atât poliţişti, cât şi jandarmi, luptători de la Acţiuni Speciale şi militari.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din zona Balta Craioviţa, are loc o petrecere la care participă un număr mare de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GMbJ Craiova, precum şi militari. Astfel, forţele de ordine au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor identificate la locaţia respectivă, fiind totodată dispuse măsuri de dispersare a acestora”, a informat IPJ Dolj.

Citeste si...  Taximetriștii din 8 aeroporturi, luați cu ASALT de polițiști - A CURS cu amenzi de zeci de mii de lei

Poliţiştii au legitimat 62 de persoane cărora le-au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de 131.000 lei. Dupa calculele GdS, amenda medie aplicata fiecarei persoane care a incalcat ordonantele militare este de 2.112 lei.

Mai multe persoane care nu locuiau în zona respectivă au primit câte două amenzi, una fiind pentru lipsa declaraţiei, în plus faţă de ceilalţi care au primit câte o sancţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.