Moartea fulgerătoare a unui bebeluș de 3 luni a provocat o suferință nemărginită familiei. Bebelușul a încetat să mai respire în pătuțul sau, iar tatăl i-a descoperit trupul neînsuflețit când a venit să îi schimbe scutecul.

In noaptea de luni, 18 ianuarie, micuţul Archie Sims a fost descoperit „inconștient, cu un ochi închis” de către tatăl său.

„Era rece ca gheața”
Michael Sims, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit fiul așezat în pat, „alb ca o fantomă”, relatează My London. I-a cerut ajutorul surorii sale, Sarah Fisherman, care ştie să acorde primul ajutor, însă era prea târziu: „L-am ridicat. Era rece ca gheața și l-am strigat pe nume”.

„La spital, medicii au continuat încercările de a-l aduce la viaţă, dar nu au reuşit” a adăugat Michael.

Archie a fost declarat mort la 40 de minute după apelul inițial la urgenţă, potrivit Mirror.

Nimic nu semnala moartea acestui bebeluș
În ciuda eforturilor personalului medical, lui Michael I s-a spus că exista „prea mult sânge în plămâni”: „Dacă nu ar fi fost atât de mult, poate ar fi putut avea o șansă”.
Sara Richards, mătușa băiețelului, a creat o pagină GoFundMe pentru a ajuta la costurile înmormântării şi pentru a permite familiei să-i ofere lui Archie un omagiu pentru a-şi lua adio.

„În această dimineață am pierdut o parte din inimile noastre, frumosul nostru Archie Sims și-a câștigat aripile de înger la 3 luni. Cu toții suntem cu sufletul rănit și căutăm să strângem cât mai multe fonduri pentru înmormântare. Odihnește-te în pace micuţule, ai fost cu adevărat iubit”.

Archie a fost declarat mort la 40 de minute după apelul inițial la urgenţă, potrivit Mirror.


Citeste si...
CUTREMURĂTOR! Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu! Ce spunea clarvăzătoarea în urmă cu două săptămâni