Cântăreţul a câştigat un concurs important în America Latină

arsenie11

Arsenium a câștigat trofeul celui mai important concurs din America Latină – Vina del Mar, la categoria cel mai bun interpret. La acest festival, participă anual artiști talentați din întreaga lume.

arsenie

Show-ul a ajuns la cea de-a 55-a ediție și a fost urmărit de zeci de milioane de oameni în America Latină. De-a lungul timpului au participat la Vina del Mar nume importante ale muzicii internaționale precum: Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran, iar printre cei de anul acesta s-au numărat Ricky Martin, Laura Pausini si Rod Stewart.

Dupa 6 zile de concurs, juriul a desemnat 2 câstigători: „cea mai bună piesă” și „cel mai bun interpret”, premii ce însumează aproximativ 30.000 de euro.

Arsenium a reprezintat România la festivalul Vina del Mar. Piesa “Rumadai” cu care participat la concurs, s-a aflat pe 1 poziție după numărul voturilor la cel mai important radio din Chile.

După succesul alături de colegii săi de la O-Zone, Arsenie a mers mai departe în cariera solo și a compus numeroase single-uri printre care „Rumadai”, pe care l-a lansat în urmă cu 5 ani.

 

 

 

Citeste si...
Emoţie! Connect-R a fost cu ochii în lacrimi în timpul botezului fiicei sale