Primul magazin al oierului a fost inaugurat în Piaţa Progresului, din Bucureşti

VLAD0576_fa0964b580

Ghiţă Ciobanul şi-a deschis primul magazin în Capitală. Astăzi, el a asistat la inaugurarea primei sale afaceri din Bucureşti.

Agitaţie mare astăzi în Piaţa Progresul din Capitală. La etajul 1, Ghiţă Ciobanul, vestitul personaj din reclama unei firme de telefonie şi-a deschis magazin, iar evenimentul a fost marcat printr-un concert de colinde cântate de copii instituţionalizaţi. Primarul Cristian Popescu Piedone a venit personal să guste din brânza pusă la vânzare de Ghiţă şi să-l felicite. ”Am adus în piaţă producători autohtoni, ca Ghiţă şi vrem să mai aducem”, a zis primarul.

VLAD0522_487439e1ca

Emoţionat nevoie mare, Gheorghe Dănuleţiu (29 de ani), alias Ghiţă i-a servit pe bucureşteni cu bunătăţi făcute de el la stână. La vânzare în magazinul intitulat ”Ghiţă Ciobanul” va sta chiar sora cea mare a ciobanului- vedetă, Maria, dar şi Ionică, un cumnat de-al lui Ghiţă.

Iată ce produse vinde şi ce preţuri are: Telemea de vacă: 17 lei/ kg; Telemea de oaie veche: 25 de lei/ kg; Brânză de burduf: 31 de lei/ kg; Caş ardelenesc: 24 de lei/ kg; Jumări: 38 de lei/ kg; Slănină: 20 de lei/ kg; Caltaboş: 28 de lei/ kg şi şorici: 25 de lei/ kg

 

 

Citeste si...  Bugetul pe 2018 al Primăriei Capitalei. Investiții masive în sănătate, fluidizarea traficului, parcări și construcția de locuințe, grădinițe și săli de sport
loading...