Uneori, visele noastre sunt prea mari pentru propriile posibilități. Decidem adesea să mai așteptăm, dar sunt momente în care simțim că dorințele sunt prea importante pentru a le lăsa deoparte, chiar și pentru moment.

Accesarea unui credit de nevoi personale este soluția financiară simplă și la îndemână pentru a asocia un buget dorințelor tale, iar Idea::Bank îți pune la dispoziție mai multe tipuri de credite, pentru ca tu să îl poți alege pe cel potrivit.

Cu Idea::selfie, de exemplu, unul dintre cele mai populare credite oferite de Idea::Bank, poți accesa una dintre cele mai generoase limite de credit (atunci când vorbim despre un credit de nevoi personale fără garanții) oferite de o bancă din România: până la 100.000 de lei.

Creditul Idea::selfie: rapid și simplu, pentru tine!

Idea::Bank își propune să fie o bancă modernă, orientată către simplificarea accesului clienților săi la soluțiile bancare.

Creditul de nevoi personale Idea::selfie a fost creat tocmai pentru a oferi o soluție ușor de accesat, convenabilă datorită dobânzilor avantajoase, dar și transparentă (ai 0% comision de administrare a creditului, iar comisionul de analiză se plătește doar dacă ți se acordă creditul).

În plus, beneficiezi de o limită de creditare generoasă: de la 15.001 lei până la 100.000 de lei!

Poți accesa Idea::selfie atât online – prin Calculatorul cu Dorințe – cât și la unul dintre ghișeele sucursalelor Idea::Bank din întreaga țară. Dacă preferi să te contactăm noi, ne poți trimite un SMS la numărul 1710 cu mesajul „Selfie” și unul dintre consultanții noștri te va suna în cel mai scurt timp posibil.

Citeste si...  Poziţia in care dormi influentează, decisiv, calitatea somnului

Transparența și siguranța sunt mereu preocuparea noastră, așa că regăsești pe site și îți vom comunica și noi, încă de la început, toate detaliile asociate creditului de nevoi personale accesat: de la dobândă la taxe și comisioane, la discount-urile de care poți beneficia în anumite condiții.

Pe site-ul nostru îți stau la dispoziție și o serie de ghiduri ale clientului, care vor clarifica informații precum valoarea indicilor de referință publici utilizați în prezent în calculul dobânzii pentru creditele destinate persoanelor fizice sau istoricul acestor dobânzi, dar și informații în legătură cu creditul accesat.

Îți dorești o asigurare atașată creditului? Descoperă Idea::selfie+

Pentru că ne plac soluțiile adaptate fiecărui client în parte, am creat Idea::relax, produsul oferit  în parteneriat cu ERGO Asigurări de Viață care te va proteja, pe tine și familia ta, de o serie de evenimente neplăcute ce pot apărea pe perioada derulării contractului de credit, inclusiv șomajul.

Soluția unui credit de nevoi personale Idea::selfie îți oferă, așadar, avantajul unei linii de creditare generoase, de 100.000 de lei, dar și cu cel al transparenței, costurilor reduse și al simplității în gestionare.

Idea::Bank este o bancă modernă, ce îți propune soluții de creditare și economisire simple, flexibile și eficiente, mereu adaptate nevoilor tale.