Orlando Bloom a câştigat trofeul pentru cea mai bună luptă de pe marele ecran

movies mtv movie awards

„Jocurile Foamei: Sfidarea” este marele câştigător la gala MTV Movie Awards! Cea de-a doua parte a trilogiei care spune povestea unui viitor apocaliptic, a adunat trei premii, printre care şi trofeul pentru cel mai bun film al anului.

Lung-metrajul „Jocurile Foamei: Sfidarea” s-a bucurat de un succes uriaş printre tinerii care decid în fiecare an câştigătorii galei MTV Movie Awards. Jennifer Lawrence, care joacă rolul eroinei principale, a fost desemnată „cea mai bună actriţă”, în vreme ce colegul ei de platou, Josh Hutcherson, a ieşit pe primul loc la categoria „cel mai bun actor.”

Spre deosebire de gala premiilor Oscar, MTV Movie Awards include categorii comice, precum „cea mai bună scenă la bustul gol”, „cel mai terifiant moment” sau „cel mai bun sărut”, unde câştigătorii de anul acesta au fost Emma Roberts, Jennifer Aniston şi Will Poulter, pentru o scenă de amor în grup.

Orlando Bloom, care a jucat din nou rolul lui Legolas în filmul”Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, a câştigat trofeul pentru „cea mai bună luptă de pe marele ecran.”

„Trebuie să îmi scot pălăria în faţa tuturor celor care au fost nominalizaţi la această categorie. Mai ales în faţa lui Jennifer Lawrence, care se descurcă de minune cu un arc şi a Melissei McCarthy, pentru că ar trebui să fii de-a dreptul prost ca să îi stai în cale. Totuşi, cred că Legolas vă bate pe toţi!”, spune Orlando Bloom.

La fel ca în fiecare an, câştigătorii MTV Movie Awards au fost selectaţi pe baza votului online, la care au participat milioane de tineri din lumea întreagă.

 

 

 

Citeste si...
Primele imagini spion cu cel mai aşteptat telefon Samsung