Lora: „Femeile în costum de baie pot dăuna frustraţilor”

Lora 1

Ieri, Mihai Trastariu a avut un comentariu foarte acid la adresa unor cantarete precum Lora, Andra sau Delia. Cantaretul le-a criticat pe acestea pentru ca, de dragul banilor, nu au fost consecvente din punct de vedere muzical.

Cu umorul care o caracterizeaza, Lora i-a dat astazi replica cantaretului. Ea si-a postat pe pagina de Facebook o imagine in care apare intr-un costum de baie foarte sexy, precizand ca anumite categorii de oameni nu ar trebui sa o priveasca.

„In aceasta fotografie avem o femeie in costum de baie, care se pare ca se simte bine in pielea ei, probabil pentru ca este iubita si apreciata, sau pur si simplu se bucura de tinerete. ATENTIE! Imaginile cu femei in costume de baie pot face rau misoginilor, frustratilor si invidiosilor”, a scris ea pe reteaua de socializare.

Lora 2

Ulterior, cantareata si-a sfatuit prietenii virtuali sa fie mai atenti la sufletul unei persoane si mai putin la aspectul fizic.”Sufletul nu se vede, se simte. si conteaza carcasa in care pastrezi sufletul, pentru ca e creata dupa chipul si asemanarea Lui. dar daca ai si carcasa si suflet de ce sa nu ai grija de amandoua??? de ce trebuie sa existe un minus? fiecare este creat intr-un anumit fel cu un scop”, i-a spus ea unui admirator.

Mihai Traistariu a lansat acuzatii extrem de dure la adresa Andrei, Lorei si Deliei, despre care spune ca s-au prostituat pentru a fi in atentia fanilor.

“Te lansezi ca o pitipoanca. Chiar si vedete cu voce au inceput sa se dezbrace, sa fie mai vulgare ca asa se poarta. E un trend extrem de vulgar si merge si in afara. Toate se conformeaza. Care nu se conformeaza e maturata, gen Luminita Anghel. Cele cuminti sunt date la o parte. Paula Seling e cuminte, pe cand Andra, Lora sau Delia s-au chilotat un pic, s-au prostituat – asta e cuvantul – ca sa poata reusi si sa fie difuzate la radio si chemate in concerte. Pe mine nu ma incanta, dar imi dau seama ca nu au de ales”, a mai declarat Traistariu.

Citeste si...  Lora PUNE PUNCTUL PE "I". Ce spune despre DIVORŢUL de Dan Badea