Marinarul nu mai e iubit în oraşul păstorit de Mazăre

 Base scuipat

Incident şocant la Fregata Mării Negre. Un bărbat l-a scuipat pe Traian Băsescu. Incidentul s-a întâmplat în momentul în care şeful statului cobora din bricul Mircea. Agresorul a fost ridicat de SPP şi de Poliţie.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală „Mircea”, bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală „Mircea”. La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, în Portul Constanţa, la ceremoniile de întoarcere din voiaj a navei şcoală „Mircea”. Şeful statului a înmânat echipajului vasului Ordinul „Virtutea Maritimă” – în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, cu care a fost decorat pavilionul navei.

 

Citeste si...  SRI a furnizat ANI informatii juridice pentru 600 de persoane cu importante funcţii publice