Situațiile de criză pot apărea oricând. Viața este imprevizibilă. Așa cum asupra întregii lumi a apărut această problemă numită Coronavirus, pe care nu au putut în niciun fel să o oprească sau să o evite, chiar dacă au avut o idee despre pericolul pe care îl prezenta, tot așa nici noi nu putem evita toate problemele care pot apărea în viața noastră. Oricât de pregătiți am vrea să fim, nu putem să ne protejăm pe toate fronturile. Dacă va trebui să ne lovească, viața tot va găsi o metodă de a face asta.

Nu spunem că asta înseamnă că nu mai trebuie să fim, cât de cât, pregătiți. Spunem că trebuie să ne asumăm că lucrurile nu se vor întâmpla întotdeauna așa cum ne propunem și că vom ajunge în situații neprevăzute. Și mai spunem că atunci când asta se întâmplă, trebuie să știm la cine putem apela rapid și fără niciun fel de griji. 

Pentru unii, soluția se află la persoanele apropiate cum ar fi părinții, copiii, rudele, prietenii, însă uneori nici aceștia nu te pot ajuta sau sunt în aceeași situație cu tine, uneori nu îți dorești să apelezi la aceștia, ci vrei să te descurci singur. Iar asta înseamnă să ai o variantă care să te salveze oricând. Această soluție se numește împrumut rapid și se găsește la IFN-uri (instituții financiare nebancare) cum este Simplu Credit.

Care sunt motivele pentru care împrumutul rapid este soluția sunt următoarele:

  1. Rapiditatea – așa cum îi spunem, aprobarea împrumutului rapid se întâmplă în timp util, ceea ce băncile nu pot să îți ofere de cele mai multe ori. De ce? Pentru că băncile au un număr mare de produse pe care le oferă și nu se specializează doar în împrumuturi de nevoi personale, pe care să le poată oferi foarte repede. Și apoi mai este aspectul dobânzii. Cu cât se fac mai multe verificări și se cer mai multe condiții, cu atât riscul băncilor este mai mic, așadar pot oferi o dobândă mai mică. Însă toate aceste verificări se fac în timp. Iar uneori timpul este foarte prețios și nu îți permiți să te pierzi în detalii.
  2. Simplu – dacă este rapid, împrumutul este și mult mai simplu. E mai simplu pentru ei, dar și pentru tine. Tu poți să înțelegi mult mai ușor ce ai de făcut, iar cerințele lor sunt foarte simple.
  3. 20.000 de lei – aceasta este limita maximă la care poate ajunge împrumutul tău. Pentru că riscurile trebuie să fie cât mai mici, nici sumele nu pot fi foarte mari. Însă, de cele mai multe ori, nu ai nevoie de mai mult de 20.000 de lei pentru nevoi personale. 
  4. 36 de luni – acesta este timpul maxim oferit pentru rambursarea creditului. Orice credit poate fi rambursat într-o perioadă de maxim 36 de luni. Dacă împrumutul este rapid, nici rambursarea lui nu ar trebui să dureze foarte mult timp. 
  5. Doar cu buletinul – de atât ai nevoie pentru a te califica pentru un împrumut rapid. Datele tale personale sunt suficiente pentru a primi suma de care ai nevoie.
  6. Transparență – pentru că nu are nimeni nimic de ascuns, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi complet informat în legătură cu riscurile la care te expui în cazul neplății, dar și pentru a te proteja de orice fel de probleme.
  7. Rate cu 25% mai mici – acesta este avantajul de care beneficiază clienții Simplu Credit care sunt buni-platnici și nu pun probleme la plata ratelor sau la rambursarea întregii sume.
Citeste si...
BeSpecial iti sugereaza Idei de Cadouri pentru Barbati Antreprenori

Cred că avem mai multe informații și avantaje decât e nevoie pentru a ne face o părere despre IFN-ul Simplu Credit și pentru a ne da seama că este o instituție pe care trebuie să o avem în vedere atunci când avem nevoie de un ajutor rapid și de încredere.

Iar creditele rapide nu se adresează doar persoanelor fizice, ci și companiilor. Și acestea se află, uneori, în situații speciale și au nevoie de ajutor, sau au nevoie de un ajutor pentru a se dezvolta mai departe. În acest caz trebuie să consulți pagina dedicată creditelor pe firmă aici.