De doi ani, cei doi sunt părinţii unui băieţel născut de o mamă surogat

tom-ford-married

Dupa ce, in anul 2012, au devenit parintii unui baietel, Tom Ford si partenerul sau, Richard Buckley, au hotarat ca a venit vremea sa isi uneasca destinele. Se pare ca cei doi s-au casatorit in Statele Unite, dupa o relatie ce a inceput in urma cu nu mai putin de 27 de ani.

Tom Ford si Richard Buckley, cel cu care celebrul designer are o relatie deja de 27 de ani, si-au unit de curand destinele. Acest lucru a fost dezvaluit de insusi Tom Ford, in timpul unei conversatii pe care a avut-o cu cineva intr-un magazin Apple din Londra, dupa cum informeaza publicatia „The Telegraph”.

„Suntem acum casatoriti, ceea ce este foarte bine. Stiu ca abia s-au legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex in UK, lucru absolut minunat, dar noi ne-am casatorit in State”, ar fi fost cuvintele faimosului designer.

Tom Ford avea doar 25 de ani si tocmai fusese cooptat ca designer la Gucci cand l-a cunoscut, in 1986, la un show de moda pe Richard Buckley (pe atunci 38 de ani), redactor sef la Vogue Homme International. Celebrul designer a povestit in revista Out ca intre el si Buckley a fost dragoste la prima vedere.

In vara anului 2012, cei doi au devenit parintii unui baietel, pe nume Alexander „Jack” John Buckley Ford. Micutul a fost nascut de o mama surogat pe 23 septembrie 2012, la Los Angeles.

Citeste si...  7 responsabilitati pe care orice femeie le are intr-o relatie.