Dacă Andreea îl trece, tânăra are şanse să devină nevasta lui

Andreea

Bruneta care vrea sa-l duca pe Luis Lazarus din nou in fata altarului a acceptat un test absolut inedit din partea omului de televiziune, inainte de a imbraca rochia de mireasa.

Dupa ce a divortat de sotia lui si a incercat mai multe relatii de scurta durata, Luis Lazarus, fosta mana dreapta a lui Dan Diaconescu, a reusit sa-si gaseasca o femeie care sa-l tina aproape de ea. Andreea Lazar este o femeie frumoasa care nu trece neobservata niciodata, iar Lazarus a stiut sa-i exploateze calitatile.

Andreea 6

Astfel, el a indrumat-o pe Andreea sa inceapa o cariera muzicala, insa rezultatele au dezamagit-o pe frumoasa bruneta in aceste momente.

“Nu cred ca sunt suficient de apreciata aici, asa ca m-am decis sa ma lansez in Rusia, Israel, Bulgaria si in Las Vegas, acolo unde am fost cooptata de un DJ alaturi de care voi lucra in perioada urmatoare”, spune ea.

Model de meserie, Andreea a prezentat de mai multe ori in rochii de mireasa, insa niciodata nu a programat cu exactitate data nuntii.

Andreea 7

“Luis mi-a spus ca ma va cere de sotie in momentul in care voi ajunge celebra si cu bani, ca sa vada daca imi pierd mintile. Asta este un test pe care trebuie sa-l trec si sunt convinsa ca-l voi trece”, a povestit Andreea.

In asteptarea unei cariere internationale, frumoasa bruneta face sacrificii destul de mari pentru a avea un corp de invidiat, si spune ca in acest moment a intrat la dieta pentru a mai slabi 3 kilograme si, desi vin sarbatorile, nu se va atinge de bunatati.

 

Citeste si...
Nicole Cherry are un nou iubit cu care este foarte fericită