Teo vrea să-şi recupereze un împrumut în instanţe

Teo

 Teo Trandafir se judeca de cativa ani cu cea alaturi de care s-a asociat pentru afacerea „faina care nu ingrasa”. Se pare ca vedeta de televiziune incearca, pe cale legala, sa isi recupereze imprumutul de 70.000 de euro.

Teo Trandafir are in prezent un motiv in plus de stres. Se afla inca in proces cu fosta ei partenera de afaceri, Gabriela Man, alaturi de care a lansat in urma cu multi ani „faina care nu ingrasa”.

Cele doua au ajuns la un moment dat la neintelegeri, iar vedeta de televiziune a dorit sa se retraga din afacere si sa isi recupereze cei 70.000 de euro pe care i-a imprumutat. Prin urmare, a apelat la instanta pentru a putea definitiva aceasta situatie.

gabriela-man

A castigat procesul, insa nici pana in prezent nu si-a recuperat banii. “Este primul proces din viata mea. Sa nu va ganditi ca ne-am dus la tribunal ca sa ne paruim. Este un demers pur legal. Pur si simplu nu ne-am inteles”, a declatat Teo pentru în presa mondenă.

Intrucat nu a primit nici pana acum banii, firma Dietetica a fost executata silit.

„Teo nu m-a dat pe mine in judecata, ci firma in care e si ea in continuare asociata. Ea s-a dat pe ea in judecata, iar daca a castigat, tot ea trebuie sa dea banii. Banii i-a bagat in firma, nu la mine in buzunar si s-au dus spre utilaje. Oricum, firma e data in faliment de un furnizor. Fiind in faliment, cei care au pretentii se inscriu la masa credala. Daca au ce sa ia din firma, iau, daca nu, nu. Ea nu are proces cu mine, ci cu ea si cu mine”, a declarat Gabriela Man.

Citeste si...  Se pare că până la urmă Kim şi Kanye vor ajunge la altar!