Care este cea mai mare frică a ta!

horoscop0

Fiecare dintre noi avem temeri, doar că unele dintre ele se transformă în adevărate obsesii şi ajungem să ne ghidăm în viaţă în funcţie de ele.

Peşti – Ţi-e teamă să dormi singură, dar mai ales de fantome sau monstruleţi care apar noapte în camera ta. Nu ţi se întâmplă foarte des, dar cu siguranţă atunci când urmăreşti un film de groază înainte de culcare.

Berbec – Eşti foarte geloasă şi indiferent de partenerul pe care îl ai, tu trăieşti în permanenţă cu frica de a fi înşelată sau părăsită. Chiar dacă cel de lângă tine nu îţi dă motive, nu renunţi la obiceiul de a-l controla şi de a-l monitoriza cât îţi permite timpul.

Taur – Indiferent câţi bani ai avea, trăieşti în permanenţă cu frica de a fi jefuită. Seara când te pui în pat, te gândeşti întotdeauna ca nu cumva cineva să îţi intre în casă şi să îţi ia ce ai tu mai de valoare.

Gemeni – Când trebuie să îţi asumi responsabilitatea de a decide asupra unui lucru foarte important, întotdeauna gândeşti negativ. Încă de dinainte de a se întâmpla ceva, tu te gândeşti că nu va funcţiona şi că vei regreta toată viaţa alegerea făcută.

Rac – Teama cea mai mare a ta este că cei din jurul tău să înceteze să te mai iubească sau pur şi simplu că nu ţin la tine, deşi faptele şi vorbele arată total opusul. Adormi cu gândul că doar părinţii sunt cei care te iubesc, şi asta doar dintr-o datorie morală.

Leu – Temerea ta cea mai mare este să nu reuşeşti să te faci cunoscută, pentru tine însemnând astfel că trăieşti degeaba. Încerci tot timpul să excelezi în ceva, dar îţi e teamă că nu vei fi apreciată atât cât îţi doreşti.

Fecioară – Fiind o fire perfecţionistă şi obsedată de ordine, tu vrei ca toate lucrurile să iasă exact aşa cum îţi doreşti. Ţi-e frică de schimbare, dar cea mai mare teamă a ta este să nu înnebuneşti.

Balanţă – Nesiguranţa şi neîncrederea în forţele proprii te împing să dezvolţi multe obsesii de-a lungul existenţei tale. Una dintre cele mai mari temeri ale tale este că vei fi părăsită de iubit sau soţ şi că vei suferi enorm de pe urma acestuia.

Scorpion – Pentru tine, cea mai mare frică este reprezentată de moarte. Şi nu oricum, îţi faci o mulţime de scenarii, cum că vei căpăta boli incurabile şi te vei sfârşi într-un chin de nedescris. Chiar dacă analizele îţi ies bune, tu continui să gândeşti în acest mod.

Săgetător – Deşi este total deplasat, teama ta cea mare este să nu te trezeşti dimineaţa şi să constaţi că eşti într-un loc necunoscut de una singură. Te înnebuneşte gândul că acest lucru s-ar putea întâmpla, fapt pentru care ai o mulţime de obiceiuri de care nu te poţi lipsi: dormitul cu lumina aprinsă sau întotdeauna în compania cuiva.

Capricorn – Nu ai temeri prea mari şi eşti destul de realistă şi echilibrată. Dacă ne uităm în ce societate trăim, frica ta obsesivă de a nu rămâne fără un loc de muncă poate fi chiar justificată. De aceea îţi faci un cont de economii, pentru acele zile negre.

Vărsător – Orice pas pe care îl faci trebuie să fie urmat de mii de gânduri negative. Ţi-e frică că vei primi un telefon din cauza căruia viaţa ta ar putea fi dată peste cap. Ţi-e teamă de boli, de pierderea persoanelor dragi şi de ceea ce vei fi tu peste mai mulţi ani.

Citeste si...  Mădălina Ghenea s-a trezit cu... insecte în pat!