carmen-iohannisSotii Iohannis iubesc sportul. Mai precis tenisul. Nimic mai frumos! El joaca mai bine ca sotia sa, insa ea persevereaza sa-si ajunga din urma sotul, si de ce nu, sa-i traga o mama de bataie la sportul cu minge si rachete.

 Marius Vecerdea este finul si antrenorul personal al omului numarul 1 in stat, inca din urma cu sapte ani, cand acesta era doar primarul Sibiului. La momentul actual, el ii antreneaza pe ambii soti si marturiseste ca diferenta ca nivel al jocului este mare intre ei. Vecerdea crede ca lucrurile nu vor ramane asa, pentru ca, darzenia si perseverenta primei doamne sunt de luat in consideratie. Este o luptatoare si, intr-un an, antrenorul ii vede jucand de la egal la egal. Iar cei care pariaza pe Klaus Iohannis sa piarda!

Citeste si...  Tăriceanu, nu se baga in scandalul PSD cu primariile

Departe de ochii presei, presedintele Klaus Iohannis s-a antrenat duminica vreme de o ora. A lasat deoparte grijile tarii, imigrantii, demisia lui Ponta si alte de-astea, pentru ca vorba legendarului Toma Caragiu: „asa e in tenis!… pe tabela lor de marcaj, azi zero, maine zero, poimaine zero, da’ ce vor baietii astia, sa stea toata viata la zero-zero? Astia sunt tot timpul contra- serviciului!”